Όλο και πιο έντονες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν τον φετινό διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ και της Μις Ελλάς να ακυρώνεται, και λόγος φαίνεται να είναι η δύσκολη οικονομική κατάσταση που όπως όλα δείχνουν έχει επηρεάσει και την… ομορφιά!

Ο υπεύθυνος για τα καλλιστεία στην χώρα μας Βασίλης Πρεβελάκης, όταν τον ρωτούν σχετικά, αποφεύγει να δώσει απαντήσεις, και όταν πιέζεται, αναγκάζεται να αποκαλύψει πως ούτε και ο ίδιος ξέρει ακόμα αν θα γίνει ο φετινός διαγωνισμός, καθώς το κανάλι που καλύπτει το γεγονός δεν του έχει πει ακόμα τίποτα.
 
Τώρα, από κει κα πέρα προκύπτει ένα άλλο μεγάλο ερώτημα. Γίνεται Μις Υφήλιος και Μις Κόσμος χωρίς ελληνίδα υποψήφια το 2011; Όπως υποστηρίζει ο κ. Πρεβελάκης αν τα καλλιστεία γίνουν Σεπτέμβριο δεν προλαβαίνει, καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο και είναι υποχρεωμένος να στείλει υποψήφια για την Μις Υψήλιος, που πρέπει να δηλωθεί μέσα στο καλοκαίρι.
 
Έτσι, όπως όλα δείχνουν η Άννα Πρέλεβιτς θα παραμείνει για κάποιο τουλάχιστον καιρό ακόμα η τελευταία εστεμμένη μιας και δεν έχει που να παραδώσε τον τίτλο. Όταν η ίδια ερωτάται για το ενδεχόμενο να μη χρειαστεί να παραδώσει σε άλλη, εμφανίζει άγνοια και απορία.

STAR

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook