Με καταχωρημένα 37 απο τα 47 εκλογικά τμήματα, στον Δήμο Αποκορώνου, ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης έχει ένα σαφές προβάδισμα με 54,38% έναντι του 45,62% του Σταμάτη Σγουράκη και σύμφωνα και με τα ανεπίσημα αποτελέσματα των συνδυασμών εκλέγεται Δήμαρχος Αποκόρωνα.
Στην πρώτη του δήλωση στο Flashnews,gr, o κ.Κουκιανάκης ανέφερε:
\”Ένα όμορφο ταξίδι το οποίο ξεκίνησε πριν απο 4 χρόνια σήμερα άφθασε στο τέλος του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου σε όλους τους Αποκορωνιώτες και τις Αποκορωνιώτισσες που αγκάλιασαν την προσπάθειά μου με θέρμη και δικαίωσαν έναν αγώνα ψυχής που στόχο έχει ένα καλύτερο αύριο για τον Αποκόρωνα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους μου, γιατί όλοι δώσαμε έναν πολιτισμένο αγώνα ο οποίος χαρακτηρίστηκε απο ήθος.
Συγχαρητήρια και στον κ.Σγουράκη, ο οποίος καταλαμβάνει την θέση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον οποίο θα έχουμε μια άριστη συνεργασία.
Καλώ όλους τους συνυποψηφίους μου, να αγκαλιάσουμε την νέα προσπάθεια που ξεκινά την 1η Σεπτέμβρη και όλοι μαζί να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον Αποκόρωνα.\” 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook