Δείγμα του άριστου κλίματος που επικρατούσε καθ\’ όλη τη διάρκεια της σεζόν αποτέλεσε και το τραπέζι που παρέθεσε η διοίκηση του Ιδομενέα σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία.
Ο ιστορικός σύλλογος του Γαλατά παρότι δεν ξεκίνησε καλά στη συνέχεια με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ κατάφερε να ανέβει μέχρι και την 2η θέση, από την οποία τον \”έριξε\” το ΙΝΚΑ μετά το μεταξύ τους ντέρμπι. Παρόλα αυτά υπάρχουν ελπίδες για άνοδο, αρκεί να ανέβει στη Γ\’ Εθνική ο Μινώταυρος.
Η ενημέρωση για το τραπέζι:

«Συνεχίζοντας το άριστο κλίμα και μετά το τέλος του πρωταθλήματος διοίκηση  προπονητής και παίχτες βρέθηκαν στην Ταβέρνα πύργος στον πλατάνια.

Με αυτόν τον τροπο  η διοίκηση θέλησε να ευχαριστήσει τους παίχτες και τον προπονητή για την απίστευτη προσπάθεια που κατέλαβαν τερματίζοντας στην Τρίτη θέση σε ενα πολυ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως διαμορφώθηκε φέτος το β\’ τοπικό. Πραγματικά μας έκαναν πολυ περήφανους και τους ευχαριστούμε απο τα βάθη της καρδιας μας. Και τους ευχόμαστε για την συνέχεια υγεία και ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Την Τετάρτη θα ακολουθήσει οικογενειακό διπλό μεταξύ διοίκησης και παίχτων και μετά το πέρας του αγώνα  οι ποδοσφαιριστές θα παραθέσουν  δείπνο  στην διοίκηση αφού άλλωστε δεν ειναι και η πρώτη φορά.

Και πάλι παιδια σας ευχαριστώ και σας εύχομαι τα καλύτερα.

Εκ του Δ.Σ

ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΠΟΥΛΑΡΗΣ»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook