Σαν… χθες (για την ακρίβεια σαν σήμερα πριν ένα χρόνο) ήταν που ο ΑΟΧ έκανε τους φιλάθλους του να… ξεχυθούν στους δρόμους των Χανίων και να στήσουν ένα πάρτι μέχρι πρωίας για την ιστορική άνοδο στη Football League.
Στο 83\’ ο Μποτωνάκης έβαζε… φωτιά στο γήπεδο Μουρνιών στο ματς με τη Γλυφάδα και στις καθυστερήσεις ο Γωνιωτάκης έδινε το σύνθημα για τους έξαλλους πανηγυρισμούς για την άνοδο, που ήρθε με πολύ κόπο και ιδρώτα και παρά τα αρκετά προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί καθ\’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
Τότε με τη φανέλα της Γλυφάδας αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι του ΑΟΧ οι Δημήτρης Χατζηισαΐας και Κώστας Σκάρος, αλλά και ο Γιάννης Κόντη του Κισσαμικού.

Η ελπίδα του ΑΟΧ είναι να ζήσει παρόμοιες στιγμές και σε λίγες εβδομάδες.

Το φιλμ του αγώνα 

5\’ Σουτ του Βιδάλη μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Θεοδωρόπουλος.
22\’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Γλυφάδα με το Μουστόγιαννη να σουτάρει και τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει.
37\’ Πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΟΧ με το σουτ του Γωνιωτάκη να καταλήγει άουτ.
41\’ Φάουλ του Τσιρογιάννη κεφαλιά του Κολοτούρου άουτ.
46\’ Σουτ του Φουντουκίδη άουτ.
52\’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΧ, με τον Πάγκαλο να βγαίνει μόνος από πλάγια θέση αλλά να σουτάρει άουτ.

83\’ ΓΚΟΛ: Ο Μποτωνάκης βρίσκει χώρο έξω από την περιοχή και με σουτ στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, δίνοντας το σύνθημα για να… καούν οι Μουρνιές.
90+3 ΓΚΟΛ: Ο \”κάπτεν\” Γωνιωτάκης φροντίζει να βάλει τέλος στην αγωνία και με ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Κουρτάνοβιτς διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Α.Ο. Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Ταταράκης (73\’ λ.τρ. Κουρτάνοβιτς), Βουρβαχάκης, Ζντράβκοβιτς, Μποχώνης, Παπαζούδης (78\’ λ.τρ. Μποτωνάκης), Τσατσαρής, Πάγκαλος, Σαντριάς (62\’ Καμπλιώνης), Δουμάνης, Γωνιωτάκης.
Γλυφάδα: Χώνος, Τσιρογιάννης, Μουστόγιαννης, Καζαντζής, Καϊμακαμούδης, Χατζηισαΐας, Κολοτούρος, Βιδάλης (85\’ Κόντη), Φουντουκίδης, Σκάρος, Κασνέτση.

Θυμηθείτε σχετικά άρθρα του Flashnews.gr και τα φωτορεπορτάζ της ανόδου:

Δείτε βίντεο με αφιερώματα του Flashnews.gr  για την ιστορική άνοδο:


Λ. Αντ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook