​Η Λιάν Στάνφορντ δέχθηκε να κυοφορήσει το μωρό της μητέρας της και του πατριού της για να της δώσει τη χαρά να κρατήσει και πάλι ένα μωρό στην αγκαλιά της, όμως στην πορεία τα πράγματα περιπλέχτηκαν με αποτέλεσμα η 26χρονη κοπέλα να αποφασίσει ότι θέλει να κρατήσει και να μεγαλώσει εκείνη το μωρό.

H κοπέλα έφερε στον κόσμο την μικρούλα Μόλι, όμως με την απόφασή της να την μεγαλώσει εκείνη προκάλεσε μεγάλο ρήγμα ανάμεσα σε εκείνη και την μητέρα της. Πλέον η Τζούντιθ και ο σύζυγός της Μαρκ, δεν παίζουν κανέναν ρόλο στη ζωή της μικρής, όμως θα πρέπει να δίνουν ένα ποσό για την ανατροφή της μικρής, αφού η Λιάν έκανε αίτηση στην Υπηρεσία Υποστήριξης Παιδιού και ζήτησε μια χρηματική αποζημίωση.

Η νεαρή μητέρα που έχει ήδη έναν γιο από προηγούμενη σχέση της, εμφύτευσε τα σπερματοζωάρια του πατριού της στο ωάριό της χρησιμοποιώντας μια σύριγγα με την οποία δίνουν συνήθως φάρμακα στα μωρά.

\"kori1.jpg\"

Η Λιάν περίμενε στο σπίτι της μητέρας της, όσο εκείνη έκανε έρωτα με τον πατριό της στην κρεβατοκάμαρά τους. Μετά κατέβηκε η μητέρα της με μια σύριγγα γεμάτη από το σπέρμα του συζύγου της και το έβαλε στον κόλπο της κόρης της.

Η αυτοσχέδια αυτή τεχνική γονιμοποίησης επαναλήφθηκε πέντε φορές στις γόνιμες μέρες της Λιάν, όταν είχε ωορρηξία, αν και η κοπέλα έμεινε έγκυος από την πρώτη προσπάθεια.

Η μητέρα της έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, αφού είχε μια αποβολή, όμως η χαρά της κόπηκε όταν η Λιάν κατάλαβε ότι ο δεσμός με το αγέννητο παιδί της ήταν πολύ δυνατός και δεν άντεχε να αποχωριστεί το μωρό της.

«Κατάλαβα ότι ο δεσμός που είχα με το μωρό μου ήταν πιο δυνατός από αυτόν που είχα με την μητέρα μου», είπε η 26χρονη κοπέλα.

Η Λιάν προσφέρθηκε να γεννήσει το μωρό της μητέρας της όταν την είδε σε τραγική κατάσταση μετά από την αποβολή του γιου της στην 22η εβδομάδα της κύησης και μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες τεχνητής γονιμοποίησης.

\"kori2.jpg\"

«Έβλεπα τη μητέρα μου να κλαίει και της είπα ότι αν θέλει να ξαναπροσπαθήσει θα την βοηθήσω και θα γίνω παρένθετη μητέρα. Ήταν μια πρόταση εντελώς αυθόρμητη, αλλά την εννοούσα, ήθελα πολύ να την βοηθήσω», είπε η κοπέλα.

Όταν η Λιάν έμεινε έγκυος, όλοι μαζί έκαναν τις ετοιμασίες για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας.

Το Ιούλιο του 2012, όμως όταν έμαθε το φύλο του μωρού, κατάλαβε ότι της είναι πολύ δύσκολο να δώσει το μωρό της.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook