Γνωρίστε τις τουρίστριες που γυρίζουν τον κόσμο χωρίς να φορούν… σουτιέν.

​Τρεις Βρετανίδες τουρίστριες ξεκίνησαν μια νέα μόδα που σαρώνει στο διαδίκτυο, αφού ανεβάζουν στο Instagram φωτογραφίες τους από τα μέρη στα οποία ταξιδεύουν, ποζάροντας… topless.

Η Ολίβια Έντινγκτον, η Λίντια Μπάκλερ και η Ίνγκβιλντ Μαρστάιν Όλσεν, έχουν αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο με τον νέο τους πρότζεκτ που λέγεται «The Topless Tour».

\"topless10.jpg\"

\"topless1.jpg\"

Οι τρεις κοπέλες που συγκατοικούν στο Γκρίνουιτς και σπουδάζουν στο Trinity Laban Conservatoire of Music & Dance έχουν ποζάρει μέχρι τώρα χωρίς σουτιέν στο Όσλο, στη Νέα Υόρκη, στο Μάντσεστερ, στο Βερολίνο και στο Λονδίνο.

\"topless2.jpg\"

Έχουν 4.000 followers στο Instagram, ενώ κάθε φωτογραφία τους που ανεβαίνει στις σελίδες τους στο Facebook παίρνει χιλιάδες likes.

\"topless3.jpg\"

Βέβαια αυτό που έχει απογοητεύσει τους θαυμαστές τους, είναι ότι οι τρεις φίλες ποζάρουν με την πλάτη στο φακό και δεν μπορούν να θαυμάσουν τα… κάλλη τους.

\"topless4.jpg\"

«Το Topless Tour είναι η προσπάθεια να ανοίξουμε το γυμνό μας στήθος και την καρδιά μας στον κόσμο. Μπορεί να ακούγεται φτηνό, αλλά πραγματικά όλο αυτό μας έχει φέρει πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Η εμπειρία αυτή είναι ένα συνονθύλευμα διαφορετικών συναισθημάτων και είναι χαρά μας που τα μοιραζόμαστε με τόσο κόσμο», λένε τα κορίτσια.

\"topless5.jpg\"

Μάλιστα στο project αυτό έχουν αρχίσει να παίρνουν μέρος και άλλοι άνθρωποι, που δηλώνουν ξετρελαμένοι με την εμπειρία τους αυτή.

\"topless6.jpg\"

Το Topless Tour ξεκίνησε το 2012 όταν τα κορίτσια ταξίδεψαν στην Νορβηγία.

\"topless7.jpg\"

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει πολλούς μπελάδες. Μερικές φορές κάποιοι μας βλέπουν και κουνούν το κεφάλι τους περιφρονητικά, αλλά γενικά οι αντιδράσεις του κόσμου είναι πολύ θετικές», λένε οι τρεις φίλες.

\"topless8.jpg\"

Επόμενος σταθμός τους είναι η Ιταλία, η Κροατία και η Σουηδία, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου ελπίζουν να έχουν πολλαπλασιάσει τους followers τους.

\"topless9.jpg\"

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook