Ανακοίνωση του νέου Δημάρχου Φαιστου κ. Γιώργου Αρμουτάκη:

"Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνδημότες μας για μια μεγάλη νίκη ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο του τόπου μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συνεργάτες μου (υποψήφιους και μη) που όλο αυτό το διάστημα υπερέβαλαν εαυτούς και συμμετείχαν σε αυτόν το δύσκολο αγώνα με αξιοπρέπεια εντιμότητα και μαχητικότητα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παράταξη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ και κ. Χαρίλαο Κοκαράκη για την ξεκάθαρη στάση και στήριξη τους .

Επίσης ένα ακόμα ευχαριστώ και σε εκείνους που στάθηκαν απέναντι μας γιατί μας έμαθαν πώς να γίνουμε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν αφήσαμε ποτέ τη δουλειά για τον τόπο μας και τώρα, από πιο υπεύθυνη θέση θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο Δήμος Φαιστού να μπει ξανά σε τροχιά προόδου και ανάπτυξης. Μοναδικός μας αντίπαλος πλέον είναι τα προβλήματα του τόπου μας και η δυσκολίες της καθημερινότητας των συμπολιτών μας . Σε αυτόν τον νέο κοινό αγώνα καλούμε σε συστράτευση όλους εσάς .

Δώσαμε μία μεγάλη μάχη και ενωμένοι προχωράμε μπροστά . Ενωμένοι και αποφασισμένοι με μόνο στόχο την ανάπτυξη του Δήμου ΦΑΙΣΤΟΥ .ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τα παιδιά μας .

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Γιώργος Αρμουτάκης "