Το Εφετείο επικύρωσε την απόφαση του Κακουργιοδικείου Λάρνακας για επιβολή φυλάκισης 8 ετών στον 47χρονο Νίκο Νικολάου από τη Δερύνεια για τον βιασμό νεαρής Ρωσίδας.

Η προσπάθεια του κατηγορούμενου να πείσει το Δικαστήριο πως ό,τι έγινε έγινε με τη θέληση της τουρίστριας και να παρουσιάσει εαυτόν ως καλό Σαμαρείτη που βοήθησε την κοπέλα όταν την εντόπισε στο δάσος έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, βάσει της οποίας λήφθηκε η τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για τον Νικολάου, ο 47χρονος διασκέδαζε με την νεαρή Ρωσίδα σε μπαρ της Λεμεσού, και προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο όπου διέμενε όταν η κοπέλα θέλησε να φύγει.

Ωστόσο αντί να την πάει στο ξενοδοχείο, την οδήγησε σε δασώδη ερημική περιοχή, όπου βρισκόταν το σπίτι του αδελφού του. Εκεί της επιτέθηκε με εμφανείς τις σεξουαλικές του ορέξεις. Η κοπέλα αντιστάθηκε και ο 47χρονος άρχισε να τη γρονθοκοπεί. Κάποια στιγμή, η νεαρή ζήτησε να πάει στην τουαλέτα και αποκεί κατάφερε να το ’σκάσει. Ακολούθησε κυνηγητό, με τον 47χρονο να την προλαβαίνει στο δάσος, όπου την χτύπησε και πάλι και τη βίασε τρεις φορές.

Στο διάστημα που η Ρωσίδα βρισκόταν έρμαιο στις άρρωστες διαθέσεις του 47χρονου, βρήκε την ευκαιρία να ειδοποιήσει τηλεφωνικά συγγενικό της πρόσωπο στη Ρωσία, το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε τη ρωσική Πρεσβεία στην Κύπρο.

Το επόμενο πρωί, και αφού ο δράστης είχε μεταφέρει στο ξενοδοχείο της τη κοπέλα, ο στρατιωτικός ακόλουθος της Πρεσβείας συνομίλησε μαζί της και ακολούθως προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία συνέλαβε την ίδια μέρα το απόγευμα τον δράστη και παρέλαβε τεκμήρια από τη σκηνή του βιασμού, ρούχα και εσώρουχο του θύματος.

Κακουργιοδικείο και Εφετείο έκριναν ως αληθή τα πιο πάνω γεγονότα και επέβαλαν 8ετή ποινή φυλάκισης στον δράστη, ο οποίος ομολογουμένως επικαλέστηκε ευφάνταστα σενάρια για την υπεράσπισή του, με πιο χαρακτηριστικό ότι η νεαρή πήγε στο δάσος για να ουρήσει και επειδή αργούσε βγήκε έξω να τη βρει. Μόλις την εντόπισε, εκείνη –σύμφωνα με τον ισχυρισμό του καταδικασθέντος– τον ευχαρίστησε γιατί την έσωσε καθώς φοβόταν μόνη στο δάσος…!

Κατόπιν, υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας ότι ανταποκρίθηκε στις ερωτικές επιθυμίες της νεαρής. Ωστόσο, τα σημάδια στο σώμα της από την κακοποίηση που υπέστη, τα τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του βιασμού, δεύτερη μαρτυρία που στήριζε τη μαρτυρία του θύματος και η κλήση προς το συγγενικό πρόσωπο με την επακόλουθη ανάμειξη της ρωσικής Πρεσβείας στην υπόθεση δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης για το πώς συνέβη πραγματικά το αποτρόπαιο περιστατικό.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook