Στο στόχαστρο και πάλι το Μακάρειο Νοσοκομείο της Κύπρου. Γυναίκα άφησε γιατρός, μετά από χειρουργική επέμβαση χειρουργικό γάντι σε 48χρονη, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία.

\”Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν και στο εξωτερικό\” απαντά ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κύπρου (ΠΙΣ) την ώρα που ο Διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής του Μακαρείου Νοσοκομείου αρνείται κατηγορηματικά τέτοιο ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με τη κατάθεση στενού συγγενικού προσώπου της 48χρονής που επικοινώνησε με το SigmaLive, η ασθενής υποβλήθηκε σε επέμβαση στις 15 Μαΐου και από εκείνη την ημέρα υπέφερε από φρικτούς πόνους στην κοιλιακή περιοχή και παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την μαρτυρία, χθες η 48χρονη, έκανε εμετό στο σπίτι της, κομμάτι χειρουργικού γαντιού.

Ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και εκεί έκανε δεύτερη φορά εμετό ο οποίος περιείχε κι άλλο κομμάτι χειρουργικού γαντιού.

Η 48χρονη μετά από ώρες ταλαιπωρίας, υποβλήθηκε σε δεύτερο χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα αλλά σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γιατροί στα στενά συγγενικά της πρόσωπα, δεν υπάρχει άλλο δείγμα χειρουργικού γαντιού.

Το τεκμήριο που είναι το τεμάχιο χειρουργικού γαντιού που προήλθε συνεπεία εμετού, βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, η οποία ήδη προβαίνει σε καταθέσεις για διερεύνηση του περιστατικού.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook