O Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Κρήτης, κ. Απόστολος Κλινάκης, στα πλαίσια της επίβλεψης της διαδικασίας για την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων σε όλους τους νομούς της Κρήτης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των επισκέψεών του είναι:

• Την Τετάρτη 28-5-2014, θα βρίσκεται στο Ηράκλειο όπου θα επισκεφθεί το πρωί το 5ο ΓΕ.Λ. Ηρακλείου και στη συνέχεια άλλα Εξεταστικά Κέντρα του Δήμου Ηρακλείου για να ευχηθεί στους μαθητές καλή επιτυχία. Έπειτα, σε συνεργασία με τον Δ/ντη Δ/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου κ. Γ. Μανουσάκη θα μεταβεί στο 55ο Βαθμολογικό Κέντρο και το Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο για να έχει μία σύντομη ενημέρωση από τον Πρόεδρο και τους υπεύθυνους καθηγητές.

Παράλληλα, ο Προϊστάμενος Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ/θμιας Εκπ/σης, κ Ε. Κριτσωτάκης, θα επισκεφθεί το Εξεταστικό Κέντρο Χάρακα προκειμένου να ευχηθεί στους μαθητές καλή επιτυχία, εκπροσωπώντας την Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Κρήτης.

• Την Παρασκευή 30-5-2014, θα βρίσκεται στο Ν. Χανίων όπου σε συνεργασία με τον Δ/ντη Δ/θμιας Εκπ/σης κ. Μ. Μαραγκάκη, θα επισκεφτεί το Λύκειο Βρυσών και άλλα Εξεταστικά Κέντρα της περιοχής, το Βαθμολογικό Κέντρο στο Νόμο και το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Χανίων.

• Τη Δευτέρα 2-6-2014 θα μεταβεί στο Ν. Λασιθίου, όπου θα επισκεφθεί σε συνεργασία με το Δ/ντη Δ/θμιας Εκπ/σης, κ Γ. Σταμέλο, Εξεταστικά Κέντρα του Ν. Λασιθίου και το Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο της περιοχής.

• Την Τετάρτη 4-6-2014 θα μεταβεί στο Ν. Ρεθύμνης όπου θα επισκεφθεί σε συνεργασία με το Δ/ντη Δ/θμιας Εκπ/σης, κ Α. Ταξάκη, το Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο του Νομού, όπως και άλλα Εξεταστικά Κέντρα της περιοχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook