Η πρώτη συνάντηση της «Δύναμης Πολιτών» με επικεφαλής τον Βασίλη Λαμπρινό πραγματοποιήθηκε χθες, μια ημέρα μετά το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου.

Στο κάλεσμα του Β. Λαμπρινού ανταποκρίθηκε το σύνολο της ομάδας, οι συντελεστές της εκλογικής νίκης, οι εκλεγμένοι σύμβουλοι καθώς και όσοι συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της «Δύναμης Πολιτών».

Ο κ. Λαμπρινός έδωσε το στίγμα της διακυβέρνησης που θα ακολουθηθεί, δηλαδή τη συστηματική και τη συλλογική δουλειά και επανέλαβε τις αρχές του συνδυασμού του.

\"\"

«Σημαία μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ήταν η συμμετοχική διακυβέρνηση και η σύνδεση του μητροπολιτικού κέντρου με την αγροτική περιφέρεια, και αυτά θα πράξουμε» είπε ο κ . Λαμπρινός.

Έκανε δε εκτεταμένη αναφορά στην «ραχοκοκαλιά» της αυτοδιοικητικής του πρότασης η οποία δεν είναι άλλη από την εφαρμογή ενός τοπικού αναπτυξιακού σχεδίου με ορίζοντα 10ετίας, το οποίο θα εκπονηθεί σε συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης, θα συντονίζεται από το δήμο και θα επικαιροποιείται ανάλογα με τις τρέχουσες συνθήκες από τους ίδιους τους φορείς.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο αγωνιστής της δημοκρατίας και πρώην δήμαρχος Ανωγείων κ. Γιώργος Κλάδος, ο οποίος συνέβαλλε στην εποικοδομητική συζήτηση με καίριες επισημάνσεις για το μέλλον της αυτοδιοίκησης.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook