Ήταν η κορυφαία στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών «υπογράφοντας» τη νίκη με 13-10 επί της Ισπανίας. Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη με τα 3 γκολ που πέτυχε ήταν η πρώτη σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο παιχνίδι βάζοντας κι αυτή το δικό της… λιθαράκι για το «3Χ3» και γενικότερα για την πρόκριση στα τελικά του World League.

Σχετικά με τον β’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και την πρόκριση η Μανωλιουδάκη δήλωσε: «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και τα τρία παιχνίδια και προκριθήκαμε ως πρώτες από τον όμιλο. Δείξαμε χαρακτήρα μετά την Βαρκελώνη και κυρίως την ήττα μας από τη Μ. Βρετανία και παρουσιαστήκαμε βελτιωμένες και συνολικά, αλλά και από παιχνίδι σε παιχνίδι, κάθε μέρα, στον Άλιμο. Ακόμη όμως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολύ δουλειά να κάνουμε σε όλους τους τομείς. Στη συνέχεια θα βελτιωθούμε κι άλλο».

Η Χανιώτισσα περιφερειακός του Ολυμπιακού σε μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις (πρωτάθλημα, MVP της  Α1) είναι έτοιμη και για την συμμετοχή της με το σκουφάκι της Εθνικής τόσο στην τελική φάση του World League όσο και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάη, δηλώνοντας: «Η τελική φάση του World League είναι πολύ κοντά χρονικά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το καλό είναι ότι θα δώσουμε δυνατά παιχνίδια, που μας χρειάζονται για να βελτιωθούμε».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook