Με δύο νίκες (έφτασε τις τρεις συνολικά στη διοργάνωση), συνέχισε την παρουσία του, το Σάββατο (21/05), στο τουρνουά του Μπρόκελεν, στην Ολλανδία, η επίλεκτη ομάδα του Εργοτέλη. Στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου, οι ταλαντούχοι «κιτρινόμαυροι», επικράτησαν με 1-0 της Sparta Rotterdam, χάρη σε γκολ του Μπρούνο (35’), με κοντινό πλασέ, έπειτα από σουτ του Καλογέρη. Για την ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη, δοκάρι είχαν οι Μπουχαλάκης (32’) και Χαντί (49’).
Εργοτέλης: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Πρωτογεράκης, Κανδηλάκης, Σαρρής, Κοζορώνης, Χαντί, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Δωματάς, Χρυσοφάκης.
Έπαιξαν και οι Καλογέρης, Άλλα και Κούρτι.
Ακόμα βάζει γκολ…
Στη δεύτερη κατά σειρά αναμέτρηση, οι ταλαντούχοι «κιτρινόμαυροι» ακόμα βάζουν γκολ… Το συγκρότημα του Βασίλη Πλεσίτη επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 7-0 της Stichtse Vecht Team. Δύο τέρματα σημείωσε ο Μπρούνο που βρίσκεται προ των πυλών της πρώτης ομάδας, από ένα οι Καλογέρης, Μπουρσέλης, Κοζορώνης, Κούρτι, ενώ είχαμε κι ένα αυτογκόλ.
Εργοτέλης:Δερμιτζάκης, Πούρνος, Λουμπάκης, Κανδηλάκης, Κούρτι, Μπουχαλάκης, Χρυσοφάκης, Καλογέρης, Μπουρσέλης, Μπρούνο, Πρωτογεράκης.
Έπαιξαν και οι Άλλα, Δωματάς, Κοζορώνης και Χαντί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook