Πρώτη ενημέρωση 9:20 πμ

Με ενσωματωμένο το 48,9% των εκλογικών τμημάτων, συνεχίζεται με αργούς ρυθμούς η καταμέτρηση των σταυρών, η οποία όταν ολοκληρωθεί θα αναδείξει τους 21 της Ελλάδας για την Ευρωβουλή.

Δύο 24ωρα περίπου, αφού έκλεισαν οι κάλπες της Κυριακής, η διαδικασία της καταμέτρησης, εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ για ορισμένους υποψηφίους, όπως στην περίπτωση του κρητικής καταγωγής Ν. Μαριά και του Γ. Ρωμανιά, οι οποίοι δίνουν σκληρή μάχη με τον Νότη Μαριά να έχει περάσει μπροστά με διαφορά 2.886 σταυρών.

Ο επίσης κρητικής καταγωγής Ν. Ανδρουλάκης, υποψηφιος με την ΕΛΙΑ, δίνει τη δική του μάχη στην σταυροδοσία.

Στο 48,9% των εκλογικών τμημάτων ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στην πρώτη θέση με 4.362 σταυρούς διαφορά απο τον δεύτερο Παντελή Καψή.

Βέβαια, το ποσοστό ενσωμάτωσης των ψήφων είναι ακόμα πολύ χαμηλό, επομένως η αγωνία για τους υποψηφίους θα παραταθεί και για τις επόμενες ημέρες.

Πρώτος των πρώτων στους σταυρούς μέχρι στιγμής (ενσωμάτωση 45%) αναδεικνύεται ο Μ.Γλέζος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει \”σταυρωθεί\” 241.332 φορές.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται 6 ευρωβουλευτές, από τη ΝΔ 5, από τη Χρυσή Αυγή 3, ενώ από δύο ευρωβουλευτές εκλέγουν Ποτάμι, Ελιά και ΚΚΕ. Ένας ευρωβουλευτής για τους ΑΝΕΛ.

Δείτε εδώ ποιοι προηγούνται στην καταμέτρηση σταυρών με ενσωματωμένο το 48,9% των ψήφων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook