Μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Σήφη Αναστασάκη για τις πανελλαδικές εξετάσεις:

\”Οι μαθητές και οι μαθήτριες μας έκαναν σήμερα το πρώτο βήμα στη μεγάλη μάχη που δίνουν για την ένταξη τους στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

Εύχομαι από καρδιάς, σε κάθε μία μαθήτρια και κάθε έναν μαθητή ξεχωριστά, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Είναι μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί πρώτα απ\’ όλα ψυχραιμία και στη συνέχεια πίστη, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, για να ανταποκριθούν τα παιδιά μας στη δοκιμασία των εξετάσεων.

Η Ιεράπετρα έχει μια μεγάλη παράδοση και πολλές επιτυχίες στις εξετάσεις, γεγονός που υποδηλώνει τη συστηματική δουλειά που γίνεται από καθηγητές και μαθητές με τη διαρκή στήριξη των γονέων.

Είμαι βέβαιος πως και αυτή τη φορά, οι μαθητές και οι μαθήτριες μας, θα καταφέρουν και πάλι να ξεχωρίσουν. Πρέπει όμως να θυμούνται πως οι τωρινές εξετάσεις είναι μόνο η αρχή, η πρώτη από μια σειρά κρίσιμων στιγμών που θα ακολουθήσουν στη ζωή τους.

Θέλω να βεβαιώσω όλους και όλες τους διαγωνιζόμενους πως δεν ξεκινά και δεν τελειώνει με την επιτυχία ή την αποτυχία σε έναν διαγωνισμό, ούτε από αυτόν κρίνεται η αξία τους ως επιστήμονες ή ως άνθρωποι.

Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου και εύχομαι το αποτέλεσμα να δικαιώσει τους κόπους σας και τα όνειρά σας. Και παράλληλα να αποτελέσει επιβράβευση και των κόπων των οικογενειών σας που στέκονται στο πλευρό σας. Καλή επιτυχία!

Σήφης Αναστασάκης
Δήμαρχος Ιεράπετρας\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook