Μήνυμα της Δημάρχου Φαιστού Μαρίας Πετρακογιώργη προς τις υποψήφιες και τους υποψήφιους των Πανελλήνιων Εξετάσεων:

\”Με αφορμή την σημερινή έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων, θα ήθελα να σας ευχηθώ από καρδίας καλή επιτυχία, δύναμη και υπομονή, ώστε οι ελπίδες και τα όνειρα σας να ευδοκιμήσουν.

Σήμερα καλείστε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις αλλά και την προσωπική σας προσπάθεια, προκειμένου να πετύχετε την εισαγωγή σας στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Η είσοδός σας στην Ανώτατη Εκπαίδευση θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εφοδιαστείτε με τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες θα σας καταστήσουν ενεργούς και χρηστούς πολίτες της κοινωνίας.

Είναι το επιστέγασμα της συστηματικής και αδιάλειπτης προσπάθειας που επί μακρόν καταβάλλατε και έρχεται να δικαιώσει τους κόπους και τις θυσίες στις οποίες υποβληθήκατε όλα αυτά τα χρόνια της μαθητικής σας διαδρομής.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις οικογένειες σας και τους καθηγητές σας, που στάθηκαν πολύτιμος αρωγός στη δύσκολη αυτή προσπάθειά και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων σας. Να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας και η επιτυχία σας θα είναι δεδομένη. Οι κόποι και οι προσπάθειες πάντα ανταμείβονται.

Υποχρέωση όλων μας είναι να δημιουργήσουμε εκείνες τις προϋποθέσεις, που θα επιτρέψουν, ως μελλοντικοί πλέον επιστήμονες, να επιστρέψετε στις ρίζες σας, να ενταχθούν δημιουργικά στην κοινωνία μας και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας, συμβάλλοντας στην πρόοδό της. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη ζωή σας. Το μέλλον ανήκει σε εσάς.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook