Όσοι πολίτες μπαίνουν στην είσοδο του Πρωτοδικείου Χανίων, βλέπουν στους τοίχους μια διαφορετική \”ταπετσαρία\”. 
Πρόκειται για τεράστιες κόλλες χαρτιού στις οποίες υπάρχουν τα τελικά και πλέον επίσημα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών στους Δήμους  καθώς και – το κυριότερο – η σταυροδοσία όλων των υποψηφίων δημοτικών αλλά και περιφερειακών συμβούλων στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.
Όσοι λοιπόν υποψήφιοι θέλουν να βεβαιωθούν για τα επίσημα αποτελέσματα των σταυρών που έλαβαν, πρέπει να πάνε στο Πρωτοδικείο και να ελέγξουν τις \”ταπετσαρίες\”.

\"\"

Σύμφωνα με πηγές του Πρωτοδικείου, υπάρχουν αρκετές αριθμητικές διαφορές απο τα αποτελέσματα τα οποία ανακοινώθηκαν απο το σύστημα καταγραφής της Αντιπεριφέρειας, μέσω των τηλεγραφημάτων.
Όμως οι διαφορές αυτές, δεν είναι ουσιαστικές σε ότι αφορά στους υποψήφιους για τα δημοτικά συμβούλια, δηλαδή μπορεί να υπάρχουν κάποιες αυξομειώσεις σε σταυρούς, χωρίς να αλλάζει η σειρά κατάταξης.
Όμως φαίνεται πως ουσιαστικές διαφορές υπάρχουν στην σταυροδοσία των υποψηφίων για τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πάνε στο Πρωτοδικείο και να βεβαιωθούν για την θέση που κατέλαβαν, έτσι ώστε – με το περίπλοκο σύστημα των ποσοστώσεων κλπ – να μάθουν εαν εξελέγησαν ή όχι.

\"\"

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook