Πολύ κοντά σε μια ιστορική άνοδο βρίσκεται ο Μινώταυρος, που \”χτυπάει\” την πόρτα της Γ\’ Εθνικής!
Οι πρωταθλητές Χανίων στο ντέρμπι ανόδου του 14ου ομίλου του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών Ομάδων ΕΠΣ επικράτησαν στις Μουρνιές με 2-1 για τον Ζαρό και πήραν προβάδισμα για το \”εισιτήριο\” που οδηγεί στην παραπάνω κατηγορία.
Μετά από ένα \”στείρο\” πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν… κεφάλι στο σκορ στο 55\’ με το εκπληκτικό σουτ του Περαθωράκη, ενώ με αυτογκόλ του Διακουράκη στο 60\’, έπειτα από κεφαλιά του Περδικάκης, έγινε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 84\’ με τον Χαλκιαδάκη. 

Στο 75\’ ο Γ. Κλαπάκης είχε δοκάρι, ενώ στο 77\’ ο Διακουράκης αποσόβησε το 3-0 σε προσπάθεια του Νταγκουνάκη, με τους γηπεδούχους να \”φωνάζουν\” για χέρι.

Παράπονα από τη διαιτησία του Σωτηριάδη έχουν οι ηττημένοι, που ζήτησαν και πέναλτι στο 51\’ για χέρι του Νταγκουνάκη. 

Τα πλάνα και οι δηλώσεις των προπονητών στο βίντεο της Νέας Τηλεόρασης:



Μινώταυρος (Γιάννης Μαρκάκης): Γκολέμης, Γκούντελος, Πατεράκης, Δοντσίδης, Περδικάκης, Περαθωράκης (80\’ Mιχάκης), Δημούσης (56\’ Κελαϊδής), Καλαϊτζάκης (70\’ Ν. Μαρκάκης) , Καγλατζής, Σύρμος, Νταγκουνάκης.

Ζαρός (Μηνας Πίτσος): Ζαχαριουδάκης, Νικολακάκης, Διακουράκης, Λουλιάδης (58\’ Μυκωνιάτης), Χαλκιαδάκης, Κουτσάκης (80\’ Αλμπαντάκης), Γιαννουλάκης, Νικολάρας (32’ λ.τρ. Σακέλλης), Κοσμαδάκης, Γ. Κλαπάκης, Φραγκιαδουλάκης.

Για φωτογραφίες από το παιχνίδι πατήστε ΕΔΩ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook