Ο Malcolm Glazer, ιδιοκτήτης της Manchester United και της ομάδας του αμερικανικού ποδοσφαίρου Tampa Bay Buccaneers πέθανε την Τετάρτη, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

\”Οι Tampa Bay Buccaneers είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν τον θάνατο ου προέρδου-ιδιοκτήτη της ομάδας Malcolm Glazer νωρίς το πρωί της Τετάρτης στην ηλικία των 85 ετών\” αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που φιλοξενεί η ιστοσελίδα των Buccaneers.

Ο Glazer αγόρασε την Manchester United in 2005, ενώ κάθε άλλο παρά αγαπητός ήταν για το κοινό του club αφού οι γιοί του Glazer (Bryan Glazer, Avram Glazer και Joel Glazer) επιβάρυναν τον σύλλογο με εκατοντάδες εκατ. δολάρια που φέρονται να χρησιμοποίησαν για αποπληρωμή δανείων της δικής τους εταιρίας.

Η διαχείριση του συλλόγου του Manchester από τους Glazer συνέπεσε με αρκετές επιτυχίες – μεταξύ των οποίων πέντε πρωταθλήματα Premier League και ο τίτλος του Champions League για το 2008, όμως οι φίλοι του συλλόγου διαμαρτύρονται γιατί βάσει του μοντέλου διοίκησης των αδελφών, η United έχει δαπανήσει εκατ. λίρες για την εξυπηρέτηση του χρέους του συλλόγου χωρίς να έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα μεταγραφικά, από τα χρήματα που έχει κερδίσει.

newmoney.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook