Στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, παρέδωσε σήμερα 29 Μαΐου, στον Δήμο Αρχανών- Αστερουσίων, έξι (6) κόκκινα κουμπιά άμεσης βοήθειας σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου, κου. Ρούσσου Κυπριωτάκη και του Προέδρου του Ροταριανού Ομίλου, κου. Εμμανουήλ Φούμη.

Η δωρεά αυτή αποτελεί συνέχεια της διαχρονικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Ροταριανού Ομίλου, έπειτα από την αποκατάσταση της παλιάς χωματερής στους Κουνάβους και την δημιουργία αλσυλλίου στον ίδιο χώρο καθώς και της εγκατάστασης παιδικής χαράς στους Κουνάβους.

Οι συσκευές αυτές θα διανεμηθούν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, σε ηλικιωμένους που χρήζουν παροχής ιατρικής βοήθειας και βρίσκονται σε απομονωμένες περιοχές και δεσμεύεται ότι η χρήση τους θα γίνει με τον πλέον αποδοτικό τρόπο προς όφελος των κοινωνικά ασθενέστερων ατόμων.

Ο Δήμος από την πλευρά του ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τον Ροταριανό Όμιλο για την προσφορά του και εύχεται να συνεχίσει να υποστηρίζει με ανάλογες δράσεις εθελοντισμού, πολίτες και φορείς που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook