​Ο Ελπιδοφόρος και η Δώρα είναι ένα νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι που αναζήτησε την τύχη του στο εξωτερικό.

Οι δυο τους, μετά την αποφοίτησή τους έβγαλαν εισιτήρια και πήγαν αρχικά στην Ινδία και μετά στη Νότιο Αφρική, όπου εργάστηκαν για δύο χρόνια.

Τα δύο παιδιά γοητεύτηκαν από τη Μαύρη Ήπειρο και όταν ήρθε η ώρα της επιστροφής αποφάσισαν αντί να βγάλουν ένα αεροπορικό εισιτήριο, να την διασχίσουν με αυτοκίνητο.

\"africa_1.jpg\"

\"taxidi_0.jpg\"

Το ταξίδι, που το ονόμασαν AfriQuest θα ξεκινήσει από τη Νότιο Αφρική με τελικό προορισμό την Αίγυπτο και θα περάσουν από όλες τις ενδιάμεσες χώρες. Αυτό που θέλουν είναι μέσα σε έξι μήνες να διασχίσουν έντεκα χώρες και να δημιουργήσουν ένα ντοκιμαντέρ, όπου θα καταγράψουν τις μοναδικές στιγμές που θα ζήσουν σ’ αυτό το ταξίδι.

\"africa2_0.jpg\"

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το ζευγάρι σκοπεύει να προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά σε ιδρύματα, ορφανοτροφεία και φιλανθρωπικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στις περιοχές που θα επισκεφτεί.

\"loveafrica.jpg\"

Για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, ο Ελπιδοφόρος και η Δώρα έχουν ξεκινήσει και εκστρατεία στο διαδίκτυο, ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό για το ταξίδι και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πάρα πολύ κοντά στον στόχο τους.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook