Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την 10η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Έκθεση \”Κρήτη 2011\”,  η οποία διοργανώνεται από τις 6 έως τις 9 Οκτωβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου

Η έκθεση «ΚΡΗΤΗ» κλείνει φέτος δέκα χρόνια ζωής, κατά τη διάρκεια των οποίων εξελίχθηκε υπό την οργανωτική ευθύνη της ΔΕΘ ΑΕ σε μία από τις σημαντικότερες περιφερειακές διοργανώσεις στο νησί της Κρήτης.

Πρόκειται άλλωστε για έναν από τους μακροβιότερους εμπορικούς θεσμούς στην εν λόγω Περιφέρεια, αποτελώντας κομβικό σημείο στο περιφερειακό εκθεσιακό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας.

Στη φετινή διοργάνωση η ΔΕΘ Α.Ε. προχώρησε στην προσαρμογή της τιμολογιακής της πολιτικής στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, με μειώσεις του ενοικίου των εκθεσιακών χώρων, προκειμένου να διευκολύνει τη συμμετοχή των επιχειρήσεων.

Κατά την περσινή χρονιά η 9η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Κρήτη 2010» προσέλκυσε 63 εκθέτες σε εκθεσιακό χώρο 1.250 τ.μ., με πανελλήνια εκπροσώπηση και κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον 7.100 επισκεπτών, εμπορικών και απλών.

Περισσότερες πληροφορίες http://www.tif.gr/index.php?name=News&file=article&sid=603, καθώς και

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook