Η συμμετοχή του κόσμου στο σπουδαίο ματς του Α.Ο. Χανιά με τον Ολυμπιακό Βόλου (01/06, 18:00) είναι σημαντική και οι \”Blue Boys\” κάνουν το δικό τους κάλεσμα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Μία σπουδαία νίκη από άποψη σημασίας πέτυχε χθες η ομάδα μας στα Περιβόλια επί του αξιόμαχου Φωστήρα. Η νίκη αυτή μας δίνει το δικαίωμα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στο μπαράζ με την Ξάνθη στην Αθήνα!

 
Η ομάδα απέδειξε για μία ακόμα φορά τις δυνατότητες της και ο πρωτομάστορας αυτής της καλύτερης πορείας στην ιστορία του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ Μουράτ Σεροπιάν μαζί με τα παλικάρια του μας έχουν κάνει να ονειρευόμαστε το απίστευτο! Την άνοδο μας στη Superleague!
 
Το πόσο σημαντική καθίσταται πλέον η συμμετοχή του κόσμου του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ είναι αυτονόητο και δεν χρειάζεται καμία παρότρυνση από κανέναν μας! Η λέσχη μας είναι καθημερινά ανοιχτή και τη Κυριακή από το πρωί για τις τελευταίες προετοιμασίες…! Όλη η Ελλάδα θα θαυμάσει και θα καμαρώσει το ΛΑΟ του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ!
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΜΙΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΧΛΑΖΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΘΕΣΗ!!»
\”Α\’ Εθνική θέλω να σε δω…\”

\"\"

Ειδικά μπλουζάκια έχει τυπώσει η ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά για το ματς με τον Ολ. Βόλου κάνοντας μέσω facebook το δικό της κάλεσμα:

«Όλοι στο γήπεδο με τα μπλουζάκια \’\’Α εθνική θέλω να σε δω….\’\’ 5 ευρώ από τα γραφεία της ΠΑΕ»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook