Μετά από τρία χρόνια απραξίας ο Αλέξης Πολιουδόβαρδας, που αποκαλούνταν ψυχή του συλλόγου από το Πασακάκι όταν αγωνιζόταν, αποφάσισε να φορέσει και πάλι τα ποδοσφαιρικά του για τον Ίκαρο Μουρνιών.

Ο Ίκαρος παράλληλα γνωστοποίησε ότι θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ομάδας και ο Ανέστης Φωκάς, που έπαιζε στη Λιθουανία (όπου σπούδαζε) στην Γκρανίτας και έχει φορέσει τις φανέλες Α.Ο. Χανιά, Πανακρωτηριακού και Ασπίδας.

Η σχετική ενημέρωση:

«Mεγάλη επιστροφή  για τον  Ίκαρο Μουρνιών!!  
Ο Αλέξης  Πολιουδόβαρδας (η ψυχή του Ικάρου όπως τον αποκαλούσαν οι περισσότεροι), γνωστός για το ήθος του και την προσφορά του, επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε, μετά από τρία χρόνια απουσίας του από την ομάδα της καρδιάς του λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δηλώνει παρών!
 Δεδομένη θεωρείται άλλωστε και η  πρώτη μεταγραφή  της ομάδας μας με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή Ανέστη Φωκά, όπου διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο της ομάδας μας από την Granitas Λιθουανίας, όπου αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα!! 
Γνωστός στο χανιώτικο ποδόσφαιρο για το ήθος και την πρόσφορα του ο αριστεροπόδαρος  μπακ-χαφ, έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, της ΑΕΝ Κρήνης,  του Α.Ο. Χανιά, του Πανακρωτηριακού και της Ασπίδας Ναυστάθμου!
Η οικογένειά μας έγινε ακόμα μεγαλύτερη με την προσθήκη των δύο παραπάνω ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αποτελούσαν στοίχημα για το Δ.Σ. να επανενταχτούν-ενταχτούν στο δυναμικό της ομάδας μας.  
Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και να εκπληρώσουν τους στόχους τους μέσα από το σύνολο μας»