Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για κροκόδειλους που επιτίθενται σε ανθρώπους και είτε τους τραυματίζουν σοβαρά, είτε η επίθεση έχει θανατηφόρα κατάληξη, τώρα όμως για πρώτη φορά γίνεται γνωστό ότι ένας κροκόδειλος τραυματίστηκε, επειδή μια υπέρβαρη γυναίκα έπεσε επάνω του...

Ο Fedya είναι ένας κροκόδειλος μήκους δύο μέτρων που «εργάζεται» για το ρωσικό τσίρκο «Soviet Circus» στη πόλη Μουρμάνσκ και πριν μερικές ημέρες το τσίρκο χρειάστηκε να μετακινηθεί με το ιδιωτικό του λεωφορείο σε μια άλλη πόλη της Ρωσίας, όπου θα έδινε παράσταση.

Σε κάποια στιγμή που το λεωφορείο βρέθηκε σε μια απότομη στροφή ο οδηγός φρέναρε και η λογίστρια του τσίρκου, μια γυναίκα που ζυγίζει 120 κιλά, έπεσε με δύναμη πάνω στον δύστυχο Fedya και τον τραυμάτισε. Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ο άτυχος κροκόδειλος βρισκόταν μέσα σε μια κουβέρτα πολύ κοντά στην γυναίκα, σε όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Αρχικά, οι υπεύθυνοι του τσίρκου δεν πρόσεξαν ότι ο κροκόδειλος είχε τραυματιστεί, αλλά όταν τα ζώο άρχισε να κάνει εμετό, αναγκάστηκαν να τον μεταφέρουν σε κτηνιατρείο, όπου παρέμεινε για νοσηλεία επί τρεις ώρες, αφού οι γιατροί θεώρησαν ότι ο κροκόδειλος είχε υποστεί εσωτερικά τραύματα.

Το θέμα έγινε ευρέως γνωστό στη Ρωσία και οι αστυνομία έκανε συστάσεις στη γυναίκα επειδή δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας μέσα στο λεωφορείο.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τσίρκου ο Fedya είναι καλά στην υγεία του τώρα και πανέτοιμος για τη νέα του παράσταση!

protothema.gr