Βατή η Bιολογία, στα Mαθηματικά δόθηκε πρόβλημα προς επίλυση - Ιστορία και Φυσική τα άλλα δύο μαθήματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι.

Μαθηματικά και Βιολογία είναι τα δύο μαθήματα που επιλέγουν οι περισσότεροι υποψήφιοι για να εξετασθούν.Σύμφωνα με τους υποψηφίους το μάθημα της Βιολογίας δεν έκρυβε παγίδες και ήταν κατανοητό.Σε ό,τι αφορά στα Μαθηματικά, οι υποψήφιοι εξετάστηκαν ύστερα από χρόνια σε μαθηματικό πρόβλημα, όπως αποκαλείται στα σχολεία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι δύσκολο.Χωρίς προβλήματα και το μάθημα της Φυσικής.Για την ιστορία... η ιστορία δεν έπεισε αφού ελάχιστοι υποψήφιοι επέλεξαν το μάθημα ή και καθόλου σε κάποια εξεταστικά κέντρα.

Εντωμεταξύ, σχολεία των Χανίων επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Απόστολος Κλινάκης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Μανούσο Μαραγκάκη, προκειμένου να δουν από κοντά πως εξελίσσεται η διαδικασία και να ενημερωθούν για τυχόν προβλήματα ή παραλείψεις.
Πάντως σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιοι μετά την εξέταση, εμφανώς ανακουφισμένοι και σε πιο χαλαρή διάθεση, θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα σε όλα τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις αυτές τις μέρες, χαμογέλασαν στο φακό του Flashnews.gr
Δείτε τα θέματα

της Βιολογίας εδώ
και τις απαντήσεις ΕΔΩ

της Φυσικής εδώ
και τις απαντήσεις ΕΔΩ

των Μαθηματικών εδώ
και τις απαντήσεις τους ΕΔΩ

της Ιστορίας εδώ
και τις απαντήσεις ΕΔΩ

Οι απαντήσεις έχουν δοθει από το
Φροντιστήριο Διαλεκτική
Αν. Παπανδρέου 102, Χανιά T.K: 73 133
τηλ: 28210 43566


Σταύρος Ζουλάκης

Flashnews.gr