Πως να αντέξει κανείς τέτοιες εικόνες: δυο μικρά κορίτσια βιασμένα και δολοφονημένα με άγριο τρόπο. Συνέβη (και αυτό το φρικιαστικό περιστατικό) στην Ινδία και σήμερα κάνουν το γύρο του κόσμου, προκαλώντας οργή, οι φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος. 

Ομάδα ανδρών (αν μπορούν να χαρακτηριστούν άνδρες τα αρρωστημένα μυαλά που έκαναν ό,τι έκαναν) βίασαν ομαδικά δυο μικρά κορίτσια, δυο έφηβες αδερφές 14 και 15 ετών.

Και όχι μόνο τις βίασαν αλλά στη συνέχεια, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τις στραγγάλισαν και τις κρέμασαν σε δέντρο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο τα παιδιά να αυτοκτόνησαν. 

Βρέθηκαν στα χωράφια για να πάνε τουαλέτα. Στο σπίτι τους, δεν είχαν. Εκεί, τις βρήκαν οι βιαστές και δολοφόνοι τους. Ανάμεσά τους και τουλάχιστον ένας αστυνομικός. 

Δείχνουν τα κορίτσια κρεμασμένα και κόσμο συγκεντρωμένο να θρηνεί. Εκατοντάδες χωρικοί συγκεντρώθηκαν στον τόπο της τραγωδίας και έκαναν σιωπηλή διαμαρτυρία κατά της αστυνομίας που δεν έκανε το παραμικρό. 
Δεν επέτρεπαν στις αρχές να πάρουν τις σορούς των κοριτσιών μέχρι να τους διαβεβαιώσουν ότι οι υπαίτιοι έχουν συλληφθεί.

Ήδη έχουν γίνει συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι τουλάχιστον ένας αστυνομικός. Άλλες πηγές αναφέρουν πως είναι δυο οι αστυνομικοί που συνελήφθησαν. 

Τα πτώματα των κοριτσιών βρήκαν χωρικοί την Τετάρτη το πρωί. Τα κορίτσια είχαν εξαφανιστεί από το σπίτι τους στο χωριό Κάτρα στην επαρχία Ουταρ Πραντες.

Οι χωρικοί κατηγορούν τον αρχηγό της αστυνομίας ότι αγνόησε τον πατέρα των κοριτσιών που παρακαλούσε από το βράδυ της Τρίτης να γίνει έρευνα για τα κορίτσια του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία στην Ινδία γίνεται ένας βιασμός κάθε 22 λεπτά!