Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 55χρονος στην Παλλήνη, ο οποίος κατηγορείται για απάτες κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος επιχειρηματιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Mετά από διερεύνηση καταγγελίας επιχειρηματία, σε βάρος ημεδαπού ο οποίος εμφανιζόμενος ως διαφημιστής του είχε αποσπάσει χρήματα, προκειμένου να προβεί στη διαφημιστική προώθηση της επιχείρησής του, αστυνομικοί του Τ.Α. Χαλανδρίου εντόπισαν τον καταγγελλόμενο ημεδαπό και μετά από συντονισμένη επιχείρηση τον συνέλαβαν κατά την στιγμή που παραλάμβανε από τον επιχειρηματία προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το τελευταίο εξάμηνο, τουλάχιστον, ο συλληφθείς προσέγγιζε επιχειρηματίες και με το πρόσχημα της διαφημιστικής προώθησης των εταιρειών τους (τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων, προώθηση διαφημιστικών φυλλαδίων κλπ) τους αποσπούσε χρηματικά ποσά. Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχει εξαπατήσει τέσσερις (4) επιχειρηματίες.

Επιπλέον σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν τέσσερις (4) καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο και έκδοση εικονικών τιμολογίων, με συνολική ποινή φυλάκισης 43 μήνες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις».

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook