Παραδομένος στα πάθη του μοιάζει να είναι ο Ζεράρ Ντε Παρτιέ στον ρόλο του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ,  Ντομινίκ Στρος Καν, στην ταινία «Welcome to New York», η οποία εστιάζει στην υπόθεση Sofitel που κατέστρεψε την καριέρα του άλλοτε ισχυρού άνδρα. Για τον σκηνοθέτη της ταινίας Αμπελ Φεράρα, το σκάνδαλο με την καμαριέρα δεν ήταν η μόνη «αμαρτία» του Στρος Καν.

Στην ταινία που οι γαλλικές αίθουσες αρνούνται να προβάλλουν, ο Ζεράρ Ντε Παρτιέ  συμμετέχει σε αλλεπάλληλα όργια με πόρνες πολυτελείας και κάνει άγριο και πολύ (μα πάρα πολύ) σεξ!

\"\"

Αχόρταγος και τυφλωμένος από την ηδονή, ο Στρος Καν του Φεράρα χάνει τον έλεγχο στην θέα του γυναικείου κορμιού και ορμάει σε καθε θηλυκή ύπαρξη που τον περιβάλλει. Η ταινία που προβλήθηκε στις Κάννες -για ευνόητους λόγους εκτός φεστιβαλικών πλαισίων- δέχτηκε κάκιστες κριτικές ενω πολλοί ήταν οι Γάλλοι αιθουσάρχες οι οποίοι αρνούνται να προβάλουν την ταινία.

\"\"

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε από τον ίδιο τον Στρος Καν ο οποίος απειλεί με μηνύσεις τον σκηνοθέτη και τους παραγωγούς της ταινίας.. Όπως διαμήνυσε μέσω του δικηγόρου του, Ζαν Βέιλ, είναι «αηδιασμένος και τρομαγμένος από την ταινία αυτή» και θα καταθέσει μήνυση για δυσφήμηση εξαιτίας των κατηγοριών για βιασμό και για τους υπαινιγμούς που εμφανίζονται σε αυτή.

\"\"

Παρά το γεγονός ότι τα ονόματα στην ταινία έχουν παραποιηθεί -πουθενά δεν αναφέρεται το όνομα του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ- ο Στρος Καν είναι αποφασισμένος να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Στις δηλώσεις ο δικηγόρος του Ζαν Βέιλ δήλωσε ότι η ταινία είναι «ένα σκατό, μία κουράδα σκύλου», που περιλαμβάνει και «μία πλευρά αντισημητισμού», τη στιγμή η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του Στρος Καν, Αν Σενκλέρ  προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της.

«Δε συνηθίζω από τις στήλες αυτές να κοινοποιώ τα προσωπικά μου συναισθήματα. Ομως, καθώς η προσωπικότητα της Σιμόν στην ταινία \”Welcome to New York\” υποτίθεται ενσαρκώνει εμένα, θέλω απλώς να εκφράσω εδώ την αηδία μου… Δεν θα κάνω τη χάρη στους κ.κ. Φεράρα και Μάραβαλ (συμπαραγωγός) να προσφύγω στη δικαιοσύνη… Δεν προσφεύγω κατά της βρωμιάς, την φτύνω», γράφει η δημοσιογράφος σε σημείωμά της στη γαλλική ιστοσελίδα της Huffington Post, την οποία και διευθύνει.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook