Την πεποίηθηση ότι η παράταξη «Δημοτική Πρωτοβουλία 100/5 – Ενωμένοι Χανιώτες», μπορεί να αποτελέσει ενα δυνατό πόλο στο Δήμο Χανίων,  που θα συσπειρώσει δυνάμεις και θα ασκήσει επιρροή στα δημοτικά πράγματα των Χανίων, εξέφρασε με δηλώσεις του στο Flashnews.gr o επικεφαλής της παράταξης κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Ο κ. Παπαδογιάννης, μίλησε στο Flashnews.gr, λίγο πριν την  προγραμματισμένη συνάντηση στο ΕΒΕΧ με μέλη του συνδυασμού, εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει ένας πρώτος απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος.

\”Αυτή η παράταξη έχει παρόν και μέλλον\”, ανέφερε ο κ. Παπαδογιάννης σημειώνοντας μάλιστα ότι η δημοτική παράταξη \”μπορεί να συσπειρώσει δυνάμεις και να είναι ένας δυνατός πόλος του αύριο\”, ενώ τόνισε ότι η προοπτική μιας τέτοιας δυναμικής αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ακόμα και άνθρωποι που συμμετείχαν σε άλλους συνδυασμούς, έχουν εκφραστεί σε κατ\’ ιδίαν συζητήσεις, πολύ θετικά για τη «Δημοτική Πρωτοβουλία 100/5 – Ενωμένοι Χανιώτες», επισημαίνοντας ότι πρέπει να προχωρήσει μπροστά γιατί έχει πολλά να προσφέρει.

Με ανάλογο δυναμισμό βλέπουν το αύριο και τα μέλη του συνδυασμού, όπως σημείωσε ο κ. Παπαδογιάννης ενώ ξεκαθάρισε τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στη νέα δημοτική αρχή οι πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης που εκλέχθησαν στις εκλογές:

\”Θα συμπαρασταθούμε σε κάθε τι που είναι θετικό και που συνάδει με αυτά που εμείς είχαμε εξαγγείλει σαν προγραμματικό λόγο και βεβαίως θα ελέγξουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό τη δημοτική αρχή σε αυτά που θεωρούμε ότι δεν είναι σωστά\”, σημείωσε,  επαναλαμβάνοντας στη συνέχεια για μια ακόμη φορά οτι η δημοτική παράταξη μπορεί να αποτελέσει ένα δυνατό πόλο στο Δήμο Χανίων.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook