Οριστικά την Κυριακή 8 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στην 3η ομάδα των πλέι οφ της Football League και της Skoda Ξάνθης, για μια θέση στον… ήλιο της Super League.
Αυτό γνωστοποιήθηκε μετά από τη συνεδρίαση της Παρασκευής (30/05) του Δ.Σ. της Super League.
Κατά συνέπεια αν ο Α.Ο. Χανιά νικήσει την Κυριακή (01/06) τον Ολ. Βόλου, τότε μια εβδομάδα μετά θα κληθεί να παίξει το σπουδαιότερο ματς της ιστορίας του -μέχρι το επόμενο- σε γήπεδο της Αθήνας (έχουν ακουστεί ΟΑΚΑ, Νέα Σμύρνη, Ριζούπολη). Σε περίπτωση που ο Ολ. Βόλου φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τα Χανιά τότε θα αντιμετωπίσει τους Ακρίτες.
Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League θα γίνει 1 Ιουλίου.
Η ανακοίνωση της S.L.:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
 
1/ Εκπρόσωπος της Super League στην τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 6 Ιουνίου 2014, ή σε τυχόν επαναληπτική, ορίζεται ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και αναπληρωτής αυτού, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος.
 
2/ Επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία των αγώνων κατάταξης (Play Off) αγωνιστικής περιόδου 2013-2014. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη ζήτησαν η επικύρωση να γίνει με την επιφύλαξη της επικείμενης απόφασης του CAS επί της προσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Διευκρινίζεται ότι η Super League θα σεβαστεί την όποια απόφαση του CAS.
 
3/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League ΟΠΑΠ (Κ20, Κ17 & Κ15) αγωνιστικής περιόδου 2013 – 14.
 
4/ Η Super League αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί όπως ο αγώνας μπαράζ (play out) μεταξύ της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη και της 3ης ομάδας της Football League διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου 2014, σε γήπεδο που έχει χρησιμοποιηθεί κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 από ομάδα της Super League.
 
5/  Η κλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Ιουλίου 2014 και ώρα 9:00 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο και αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου της Super League.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook