Βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και κυρίως στα βορειοανατολικά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, και από τις μεσημεριανές ώρες σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, στις Σποράδες και πιθανόν κατά τόπους στο Ιόνιο και στην Κρήτη, περιμένουμε το Σάββατο 31 Μαΐου 2014.

Τα φαινόμενα στην Κεντρική Ελλάδα θα είναι τοπικά ισχυρά και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τις μέγιστες στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνούν τους 23 βαθμούς, από 15 έως 26 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 23 βαθμούς στην Ήπειρο, από 16 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 5 μποφόρ, με εξαίρεση τα βορειοδυτικά πελάγη όπου θα επικρατούν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι. Στα Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνεόυν δυτικοί ισχυροί και κατά περιόδους τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στον Κορινθιακό κόλπο το δυτικό ρεύμα θα πνέει ενισχυμένο στα 6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς μέτριους μέχρι ισχυρούς 6 μποφόρ.
Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας το βράδυ, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί 6 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook