Τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ηρακλείου, μεταφέρθηκε τα ξημερώματα 20χρονος δικυκλιστής, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη Νεάπολη Λασιθίου.

Ο νεαρός, ενώ κινούνταν στο κέντρο της πόλης, άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει σε στύλο που βρίσκεται έξω από την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής.

Ο 20χρονος τραυματίας, αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου όμως, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, καθώς το Νοσοκομείο,  δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το περιστατικό, επιβεβαιώνοντας ότι οι αντιδράσεις τοπικών φορέων, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού έναντια στην υποστελέχωση και υποβάθμιση του Ιδρύματος, έχουν βάση.

Ίσως ο νεαρός θα πρέπει να ανάψει ένα κερί στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής που σημειώθηκε το ατύχημα, καθώς αν είχε τραυματιστεί σοβαρότερα, σίγουρα η αδυναμία του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου να αντιμετωπίσει το περιστατικό, μπορεί να έκρυβε κινδύνους για την ίδια του τη ζωή.

Ο νεαρός, που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ δεν κινδυνεύει.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook