Ένας 38χρονος αστυφύλακας συνελήφθη μαζί με τον 36χρονο αδερφό κατηγορούμενος για κλοπή εξοπλισμού από τις εγκαταστάσεις εταιρείας στην Ελευσίνα.

Ο αστυφύλακας και ο αδερφός του εντοπίστηκαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ την ώρα που αποχωρούσαν από την εταιρεία με ΙΧ φορτηγό, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρολογικός πίνακας και δύο μεταλλικές βάσεις φωτισμού με τον ηλεκτρολογικό μηχανισμό τους. Επίσης κατασχέθηκαν δύο κόφτες, ένα σιδεροπρίονο, ένας σιδερολοστός και μια κουκούλα.

Όπως διαπιστώθηκε ο αστυφύλακας, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, μέχρι τον περασμένο Μάρτιο και για περίπου δύο χρόνια εργαζόταν ως φύλακας στην εταιρεία, και όταν είχε υπηρεσία τον αντικαθιστούσε ο αδερφός του. Στο διάστημα αυτό είχαν αφαιρέσει από την εταιρεία μεταλλικά αντικείμενα σκραπ αξίας περίπου 30.000 ευρώ.

Τα δύο αδέρφια θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα, ενώ ο αστυφύλακας με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook