Από τύχη δεν έχασε τη ζωή της αεροσυνοδός της Aegean Airlines, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από πτώση από τη σκάλα του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε, στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 13ης Μαΐου λίγο πριν την απογείωση του αεροπλάνου της εταιρείας, με προορισμό την Αθήνα. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων ρουτίνας από το πλήρωμα του αεροπλάνου, η άτυχη Παρασκευή Παπαευθυμίου ανάλαβε να ελέγξει την μπροστινή πόρτα του αεροσκάφους, εκεί όπου είναι τοποθετημένη και η σκάλα των επιβατών.

Ωστόσο, λίγο πριν δώσει το τελικό «ΟΚ» στο πλήρωμα και την ώρα που ήταν πάνω στη σκάλα, ο υπάλληλος της ρωσικής εταιρίας «handling» του αεροδρομίου απροειδοποίητα και χωρίς να έχει πάρει την απαιτούμενη έγκριση του έλληνα πιλότου του αεροσκάφους απομάκρυνε τη σκάλα, με αποτέλεσμα η αεροσυνοδός να πέσει στο κενό από ύψος πέντε μέτρων.

Η γυναίκα γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά έσπασε το δεξί της πόδι σε τρία σημεία και τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Επιστρέφοντας, μάλιστα, στην Αθήνα υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. Οι γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας της.

koutipandoras.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook