Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον ξαφνικό χαμό του τερματοφύλακα του ΔΑΑΟΧ Μιχάλη Φουντουλάκη συνεχίζονται.
Για την απώλεια του γιου του πρώην προέδρου της ΠΕΦΟ Χανίων, Στέλιου Φουντουλάκη, ο σύνδεσμος \”Θύρα 7-Χανίων\” ανάρτησε στα γραφεία του ένα πανό που έγραφε \”Μιχαλάκι καλό ταξίδι \” (φωτ.).
Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις:

Α.Ο. Περιβολίων: 

«Όλα τα μέλη του Α.Ο.ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ εκφράζουν τον πόνο τους για τον άδικο χαμό του νεαρού τερματοφύλακα του Δ.Α.Α.Ο.Χ και συναγωνιστή μας Μιχάλη Φουντουλάκη. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας και ο Μιχάλης θα είναι για πάντα στα γήπεδα, εκεί που ήταν η μεγάλη του αγάπη, μαζί με την δεύτερη οικογένειά του , τον Δ.Α.Α.Ο.Χ.

Καλό ταξίδι Μιχάλη…… »

Α.Σ. Απτέρων: 

«Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου ΑΠΤΕΡΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του 19χρονου Μιχάλη, γιου του πρώην προέδρου της ΠΕΦΟ Χανίων Στέλιου Φουντουλάκη, Κουράγιο και δύναμη στους γονείς…»

Α.Π. Σούδας: 

«Tο Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του τερματοφύλακα της ομάδας του Δ.Α.Α.Ο.Χ., Μιχάλη Φουντουλάκη, για την τόσο τραγική και άδικη απώλειά του. 
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Τιτάν Καλυβών: 

«Το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου Α.Σ. Τιτάν εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους αλλά και την ποδοσφαιρική ομάδα του Μιχάλη Φουντουλάκη για τον άδικο και απρόσμενο χαμό του.
Ο Θεός να τον αναπαύσει…»

Άρης Βουκολιών:

«Το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές του Άρη Βουκολιών εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Φουντουλάκη αλλά και στην ομάδα του για τον άδικο χαμό του.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του…»

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων \”Ο Παγκρήτιος\”: 

«Το Δ.Σ.  του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων « Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ »  εκφράζει  τα θερμά του συλλυπητήρια  στην οικογένεια, τους οικείους αλλά και την ποδοσφαιρική ομάδα του Μιχάλη Φουντουλάκη για τον άδικο και απρόσμενο χαμό του.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook