Μετά από δύο χρόνια πολύτιμης προσφοράς στον Α.Ο. Χανιά ο Μουράτ Σεροπιάν αποχαιρέτισε την Χανιώτικη ομάδα αρκετά συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αναμένεται να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε ομάδα της Super League.
Στις τελευταίες του δηλώσεις ο Ελληνοαρμένιος τεχνικός, που άκουσε ρυθμικά το όνομά του στο τέλος του αγώνα με τον Ολ. Βόλου όταν αποχωρούσε δακρυσμένος από τον αγωνιστικό, επισήμανε τα εξής:
«Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια των πλέι οφ. Παλέψαμε μέχρι τελευταίο λεπτό και δώσαμε ό,τι είχαμε μέσα μας για να πετύχουμε τον στόχο να πάμε στο μπαράζ. Δυστυχώς για εμάς δεν τα καταφέραμε, έχοντας απέναντί μας έναν πολύ έμπειρο αντίπαλο, μία πολύ καλή ομάδα, που ήταν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος η καλύτερη ομάδα, και από πίσω εμείς. Νομίζω ότι ήταν πραγματικά ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Χάθηκαν ευκαιρίες, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Τα παιδιά το ήθελαν πάρα πολύ, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε μπροστά. Κλείνει ένας κύκλος στα Χανιά για μένα. Δύο χρόνια τώρα έδωσα πάρα πολλά σε αυτή την ομάδα και νομίζω ότι είναι παρακαταθήκη για το μέλλον. Αυτή τη χρονιά περάσαμε αρκετά δύσκολα και επειδή είδα αρκετές βραβεύσεις και γιορτές θέλω να πω καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που ανέβασαν πέρσι την ομάδα και μας έδωσαν το δικαίωμα να ζήσουμε αυτό το ωραίο ταξίδι φέτος. Δεν το έχει κάνει κανένας και σήμερα εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα παιδιά, που άλλα έφυγαν και το μεγαλύτερο μέρος είναι εδώ στην ομάδα και αντιπροσωπεύει επάξια την ομάδα των Χανίων. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα και εύχομαι ο επόμενος να πετύχει πολύ περισσότερα πράγματα απ\’ ό,τι πέτυχα εγώ. Ευχαριστώ πολύ. »

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook