Κάτοικος Αρκαδίας θα πρέπει να λογίζεται ο Κώστας Θεοδωρόπουλος.
Εδώ και καιρό ούτως ή άλλως υπάρχουν πάρα πολλά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο επόμενος σταθμός του υψηλόσωμου τερματοφύλακα , που συνέβαλε τα μέγιστα για τις εξαιρετικές πορείες του Α.Ο. Χανιά τις τελευταίες δύο σεζόν.
Το arcadia-sports.gr αναφέρει σχετικά:

«Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος ολοκλήρωσε και τυπικά τις υποχρεώσεις του με τον Α.Ο Χανίων και πλέον αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ολοκληρώθηκαν τα πλέι οφ της Football League με τα Χανιά να τερματίζουν στην 4η θέση. Ο  τερματοφύλακας, Κώστας Θεοδωρόπουλος, πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα.

Μπορεί η συνεργασία να έχει συμφωνηθεί εδώ και αρκετές μέρες, όμως το τυπικό του πράγματος δεν επέτρεπε επίσημες ανακοινώσεις. Πλέον, Χανιά και Θεοδωρόπουλος θα βαδίσουν σε χωριστούς δρόμους με τον 24χρονο γκολκίπερ να μετακομίζει στην Τρίπολη.


 


Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος ξεκίνησε στον Τοξότη Λάρισας, μετακόμισε στον Ιωνικό, πέρασε από τη Δόξα Δράμας, αποκτήθηκε από τον  Οικονόμο Τσαριτσάνης και κατέληξε στα Χανιά. Ο 24χρονος πορτιέρο συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της Football League με 24 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και φυσικά ήταν βασικότατος και στα πλέι οφ.»

Η… βόμβα με Μουράτ

Ο Λαρισαίος γκολκίπερ δεν θα είναι ο μόνος που θα ακολουθήσει τη διαδρομή Χανιά-Τρίπολη, αφού πληροφορίες μας αναφέρουν ότι \”Αρκάδας\” θα γίνει και ο Μουράτ Σεροπιάν!
Ο Ελληνοαρμένιος τεχνικός ετοιμάζεται να \”εξαργυρώσει\” τις δύο εκπληκτικές πορείες με τον Α.Ο. Χανιά με τη συνέχιση της καριέρας του στον Αστέρα Τρίπολης. Ερωτηματικό τίθεται ωστόσο για το αν ο \”Σέρο\” αποτελέσει δίδυμο στον πάγκο του Αστέρα με τον Στάικο Βεργέτη, καθώς φαντάζει δύσκολο να πάει στην Τρίπολη ως βοηθός ενός προπονητή που έγινε ουσιαστικά πρώτος από τον περασμένο Οκτώβριο και που δεν έχει ακόμα το απαιτούμενο Uefa Pro!
Πάντως την ημέρα που… διέρρευσε το θέμα, υπήρξε και η γνωστοποίηση για την αποχώρηση του άμεσου συνεργάτη του Βεργέτη, Λεωνίδα Τσιγαρίδα από τον Αστέρα. 

Η σημαντική παράμετρος είναι ότι λόγω απουσίας του Βεργέτη από σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας του Αστέρα, λόγω της παρακολούθησης της Σχολής Uefa Pro από την Τρίπολη τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο συνεργάτης του πλέον θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο.

Ίδωμεν…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook