Ο Μινώταυρος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για νίκη-ανόδου επί του Άρη Ρεθύμνου και ευελπιστεί να μην γίνει η δεύτερη στη σειρά Χανιώτικη ομάδα, που θα στερηθεί την άνοδο στη Γ\’ Εθνική στο τελευταίο ματς των μπαράζ από τον πρωταθλητή Λασιθίου.
Οι \”πράσινοι\” ηττήθηκαν με 2-0 στη Σοχώρα από τους πρωταθλητές Ρεθύμνου, οι οποίοι έβαλαν… φωτιά στα μπαράζ.
Στο 50\’ ο Ρότσι άνοιξε το σκορ και στο 75\’ ο Μιχελιδάκης πέτυχε το τελικό 2-0.
Την τελευταία αγωνιστική την Τετάρτη (04/06) ο Μινώταυρος θα πάει μάλλον… αποδεκατισμένος -λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αρκετών παικτών- στην Ιεράπετρα για τον \”τελικό\” με την Αναγέννηση. Οι πρωταθλητές Λασιθίου ανέτρεψαν την… εις βάρος τους κατάσταση, αφού μετά το \”διπλό\” στο Ζαρό (2-0) θέλουν νίκη κόντρα στον σύλλογο των Μουρνιών για να πανηγυρίσουν αυτοί την άνοδο.
Άρης Ρεθύμνου (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Βογιατζιδάκης, Κασσέλας, Τσαχάκης, Χασιώτης, Σαριδάκης, Μαργκίνι, Αργυρός (72’ Πύργια), Ματαραγκάσι, Αστρινάκης (69’ Μιχελιδάκης), Καψαλάκης, Ρότσι (80’ Μπερνιδάκης).
Μινώταυρος (Γιάννης Μαρκάκης): Γκολέμης, Γκούντελος, Πατεράκης, Κελαϊδής, Καγλατζής (75′ Μπασιαδάκης), Νταγκουνάκης, Περαθωράκης, Καλαϊτζάκης (60′ Ν. Μαρκάκης), Δοντσίδης (70′ Σύρμος), Περδικάκης, Δημούσης.

Η βαθμολογία 

Μινώταυρος 8
Άρης Ρεθύμνου 7
Αναγέννηση Ιερ. 7
Ζαρός 5

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook