Ο Μινώταυρος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για νίκη-ανόδου επί του Άρη Ρεθύμνου και ευελπιστεί να μην γίνει η δεύτερη στη σειρά Χανιώτικη ομάδα, που θα στερηθεί την άνοδο στη Γ' Εθνική στο τελευταίο ματς των μπαράζ από τον πρωταθλητή Λασιθίου.

Οι "πράσινοι" ηττήθηκαν με 2-0 στη Σοχώρα από τους πρωταθλητές Ρεθύμνου, οι οποίοι έβαλαν... φωτιά στα μπαράζ.

Στο 50' ο Ρότσι άνοιξε το σκορ και στο 75' ο Μιχελιδάκης πέτυχε το τελικό 2-0.

Την τελευταία αγωνιστική την Τετάρτη (04/06) ο Μινώταυρος θα πάει μάλλον... αποδεκατισμένος -λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αρκετών παικτών- στην Ιεράπετρα για τον "τελικό" με την Αναγέννηση. Οι πρωταθλητές Λασιθίου ανέτρεψαν την... εις βάρος τους κατάσταση, αφού μετά το "διπλό" στο Ζαρό (2-0) θέλουν νίκη κόντρα στον σύλλογο των Μουρνιών για να πανηγυρίσουν αυτοί την άνοδο.

Άρης Ρεθύμνου (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Βογιατζιδάκης, Κασσέλας, Τσαχάκης, Χασιώτης, Σαριδάκης, Μαργκίνι, Αργυρός (72’ Πύργια), Ματαραγκάσι, Αστρινάκης (69’ Μιχελιδάκης), Καψαλάκης, Ρότσι (80’ Μπερνιδάκης).

Μινώταυρος (Γιάννης Μαρκάκης): Γκολέμης, Γκούντελος, Πατεράκης, Κελαϊδής, Καγλατζής (75′ Μπασιαδάκης), Νταγκουνάκης, Περαθωράκης, Καλαϊτζάκης (60′ Ν. Μαρκάκης), Δοντσίδης (70′ Σύρμος), Περδικάκης, Δημούσης.

Η βαθμολογία 
Μινώταυρος 8
Άρης Ρεθύμνου 7
Αναγέννηση Ιερ. 7
Ζαρός 5