Λίγα μόνο 24ωρα έμειναν για το χλιδάτο πάρτι της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα, Ντίμιτρι Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό. Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα θα γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της στο νέο της ησυχαστήριο και το νησί βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες σε πυρετό προετοιμασιών.
Περίπου 150 θα είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι, μεταξύ τους ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό αλλά και ποδοσφαιριστές της Μονακό. Εκτός από λάμψη όμως, το πάρτι θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Οι προσκλήσεις με άρωμα Ελλάδας έχουν ήδη φτάσει στα χέρια των εκλεκτών καλεσμένων. Σύμφωνα με την Real News, πρόκειται για ένα ξύλινο κουτί δεμένο με λευκή και τιρκουάζ δερμάτινη κορδέλα και μια μεταλλική σφραγίδα με την ένδειξη The Island of Scorpios. Αρκετοί από τους καλεσμένους θα παραβρεθούν και στις τρεις μέρες των εκδηλώσεων, πριν, ανήμερα και μία μέρα μετά το πάρτι!
Πλούσιο είναι πρόγραμμα που επιφυλάσσει η οικογένεια για τους φιλοξενούμενούς τους στο οποίο περιλαμβάνεται περιηγήσεις στο πανέμορφο νησί, κολύμπι στα καταπράσινα νερά, ιππασία, κυνήγι του χαμένου θησαυρού κι άλλα πολλά. Το μόνο που δεν έχει γίνει γνωστό είναι ποιο μεγάλο όνομα θα τους διασκεδάσει το βράδυ της 4ης Ιουνίου.
Η οικογένεια μάλιστα έχει ζητήσει να υπάρχει έντονο το στοιχείο των ελληνικών γεύσεων στο μενού και εκτός από το λευκαδίτικο κρασί θα υπάρχουν και μεζέδες με βάση φρέσκα προϊόντα.
Στο νησί βρίσκεται ήδη, o μπαμπάς της Εκατερίνα ο οποίος επιβλέπει προσωπικά τις προετοιμασίες. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι έχουν στηθεί ήδη τρεις πίστες χορού, εφέ και λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας, ενώ χιλιάδες λουλούδια στολίζουν τους δρόμους.
Πλούσια κληρονόμος είναι, πλούσια θα την γιορτάσουν…
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook