Τίποτα δεν άφησαν πίσω τους οι διαρρήκτες που «μπούκαραν» σε μονοκατοικία στη Βάρδα. Κοσμήματα και λίρες αξίας 30.000 ευρώ έκαναν φτερά προκαλώντας σοκ στον νεαρό ιδιοκτήτη. Την ίδια ώρα οι κλέφτες στην Ηλεία εκπλήσσουν με την ποικιλία της λείας τους...

Στη Βάρδα οι κλέφτες μπήκαν από το παράθυρο σε μονοκατοικία και έφυγαν με τις τσέπες τους γεμάτες χρυσάφι. Έψαξαν το σπίτι και βρήκαν αυτό που τους ενδιέφερε. Σταυρούς, δαχτυλίδια, κολιέ, περιδέραια, σκουλαρίκια όλα χρυσά, όπως και οι 18 λίρες Αγγλίας. Ήταν αναμενόμενο οι ιδιοκτήτης να σοκαριστεί, αφού σε δύσκολες εποχές για όλους, οι κλέφτες είχε φύγει με λεία αξίας 30.000 ευρώ.

Σαφώς μικρότερης αξίας ήταν τα είδη που έκλεψαν από αποθήκη μηχανημάτων του Σιδηροδρομικού Σταθμού Πύργου. Οι δράστες πήραν ένα χορτοκοπτικό, ένα αλυσοπρίονο και ένα κιβώτιο με το γνωστό δηλητηριώδες ζιζανιοκτόνο «Ράουνταπ», συνολικής αξίας 800 ευρώ.

Οι παραπάνω δεν ήταν οι μόνοι κλέφτες που πρωτοτύπησαν αφού στον Κόροιβο του δήμου Πηνειού και στο χώρο του ΧΑΔΑ Γαστούνης, «χτύπησαν» στην ανακύκλωση. Ο χαλκός έχουμε πει πως είναι ο νέος χρυσός και χάλκινα καλώδια αξίας 3.000 ευρώ, έκαναν φτερά.

Στο Μαζαράκι Πηνείας, οι διαρρήκτες μπήκαν από το παράθυρο σε μονοκατοικία και έκλεψαν ένα κυνηγετικό όπλο, δύο έγχρωμες τηλεοράσεις, ένα dvd player συνολικής αξίας 2.500 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ που βρήκαν στο σαλόνι.

Στη Γαστούνη τα πρόσφατα κρούσματα πορτοφολάδων στη λαϊκή αγορά, «θορύβησαν» τις Αρχές και μετά από επιτήρηση στο χώρο, εντόπισαν μια 15χρονη Βουλγάρα η οποία και ομολόγησε τη δράση της, όπως το ότι αφού έκλεψε τα πορτοφόλια και πήρε το πολύτιμο περιεχόμενό τους, τα πέταξε στο χώρο της λαϊκής.

iliatora.gr