Ο επ. Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Δημήτρης Ξενάκης, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην πανηγυρική συνεστίαση που διοργανώνει ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου την Πέμπτη 5 Ιουνίου, στις 21:30, στο ξενοδοχείο Galaxy, με θέμα: «Ευρώπη, Μεσόγειος, Ελλάδα: Προκλήσεις, λάθη και νέες ευκαιρίες».
Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να γίνει κατανοητό το πώς επηρεάζουν τη χώρα μας οι αλλαγές που γίνονται το τελευταίο διάστημα στην Ευρώπη, ποια είναι η θέση της Ελλάδας στο νέο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται, καθώς και το τι μέλλει γενέσθαι σε θέματα που μας επηρεάζουν άμεσα.
Την ίδια ημέρα, ο Ρ. Ο. Ηρακλείου θα βραβεύσει τους γιατρούς και τους επαγγελματίες της υγείας που συμμετείχαν εθελοντικά στις ιατρικές αποστολές που πραγματοποίησε ο Όμιλος σε Βιάννο και Οροπέδιο Λασιθίου, κ. κ. Χάρη Βαβουρανάκη, Γιάννη Καζάνη, Αντώνη Παπουτσάκη, Στάθη Δετοράκη, Γιάννη Βαβουρανάκη, Γιώργο Εξαμιλιώτη, Άρη Πάγκαλο, Μιχάλη Ζωγραφάκη – Σφακιανάκη, Βασίλη Χατζάκη, Γιάννη Ιεραπετρίτη, Φ­άνη Κανάκη, Γιώργο Κρουσταλάκη, Κλεόβουλο Χανδάνο, Νώντα Χαρονίτη και Χαρίτων Παπαδάκη. Θα βραβεύσει επίσης την κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη για την καθοριστική συνεισφορά της εταιρείας ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. στην εβδομάδα αγάπης και προσφοράς που διοργάνωσε ο Ρ.Ο.Η. καθώς και τον Σύλλογο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ηρακλείου που υποστήριξε τη δράση προσθήκης νέων παιδικών βιβλίων στη βιβλιοθήκη του Ρ.Ο.Η., στο δημοτικό σχολείο Καβροχωρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook