Η εταιρία  ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Α.Ε. (Laundry Daskalakis) μετά από μία πολυετή εμπειρία στο χώρο του ιματισμού και της HO.RE.CA,  συνεχίζει την πορεία της αναβαθμίζοντας την παροχή υπηρεσιών και προσφέροντας ολοένα και πιο ολοκληρωμένες παροχές στους πελάτες της σε Χανιά και Ρέθυμνο.


Με σταθερά και αποφασιστικά βήματα, η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1970, από τον Αντώνη Δασκαλάκη, ο οποίος με αγάπη και πνεύμα ανήσυχο, τολμάει και  ξεκινάει να χαράξει μία πορεία που όπως έδειξε ο χρόνος ήταν μόνο η αρχή. Η αρχή για το ξεκίνημα του πρώτου πλυντηρίου ιματισμού στα Χανιά.
\"\"
\"\"

\"\"

Πρωτοπόρος και οραματιστής, χωρίς να επαναπαύεται ποτέ και να μένει στάσιμος. Καθετί καινοτόμο και νέο για την εποχή, ήταν στα σχέδια του, αφού σκοπός του ήταν η καλύτερη δυνατή ποιότητα και εξυπηρέτηση προς τον πελάτη, δημιουργώντας όχι απλώς συνεργασίες αλλά σχέσεις εμπιστοσύνης.

Σήμερα, η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στα Λειβάδια της Σούδας,  με εγκαταστάσεις 1.240 τ.μ., εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα μηχανήματα, για όλα τα στάδια εργασιών.

\"\"

\"\"

\"\"

Συνδυάζοντας πολυετή πείρα,  σύγχρονο εξοπλισμό, άρτιες και οργανωμένες εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με τα κατάλληλα υλικά καθαρισμού, καθώς και με διαρκή ενημέρωση πάνω στις νέες μεθόδους καθαρισμού, η εταιρεία ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Α.Ε. προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα.

Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, η εταιρεία αξιοποιεί τη μέθοδο της αντίστροφης όσμωσης, για την παραγωγή νερού αρίστης ποιότητας, χωρίς άλατα, προϋπόθεση απαραίτητη για μια ιδανική πλύση. Μάλιστα, αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στο κλάδο των βιομηχανικών πλυντηρίων, σε Χανιά και Ρέθυμνο, η οποία διαθέτει τη σχετική τεχνολογία.

\"\"

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Πλυντήρια Δασκαλάκη, διαθέτοντας οικολογική συνείδηση, χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο τα προϊόντα της HOTELWARE, τα οποία διαθέτουν όλα τα απαραίτητα ISO καθώς και πιστοποίηση EMAS (Enviromental Managment System). Επιπλέον, όσον αφορά στην παραγωγή ατμού, η εταιρεία χρησιμοποιεί βιομάζα.

Η εταιρία ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Α.Ε. μετράει πλέον 44 χρόνια εμπειρίας στο τομέα του βιομηχανικού πλυντηρίου, έχοντας ως σύνθημα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, προσφέροντας πλέον υπηρεσίες και στον τομέα των καθαριστικών-απορρυπαντικών και παρέχοντας στον πελάτη ένα σύνολο ολοκληρωμένων υπηρεσιών και εμπειρίας.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook