Μπορεί να γνωρίζαμε το Χ-Factor αλλά τώρα, χάρη σε μία ομάδα Αμερικανών παραγωγών, θα μάθουμε και το... Sex Factor, το ριάλιτι σόου που θα «ανακαλύψει» τους απόλυτους πορνοστάρ και νέα... ινδάλματα στη βιομηχανία των «ροζ» ταινιών.

Το διαδικτυακό σόου θα βραβεύσει τη νικήτρια και το νικητή με ένα εκατομμύριο δολάρια αλλά θα τους προσφέρει επίσης την χαρά να γυρίσουν μία «καυτή» ταινία με τη Belle Knox, τη φοιτήτρια - πορνοστάρ που ξεσήκωσε την Αμερική!

Η 18χρονη Knox, είναι πορνοσταρ, και παράλληλα φοιτήτρια νομικής με ειδίκευση στα δικαιώματα των γυναικών και την κοινωνιολογία, η οποία για να καταφέρει να πληρώσει τα δίδακτρα της ξεκίνησε να δουλεύει στην βιομηχανία πορνό σε ταινίες όπως «Lick My Lips» και «How Do You Like It». Η κριτική επιτροπή του The Sex Factor θα αποτελείται από γνωστά ονόματα από τον χώρο των ερωτικών ταινιών, όπως η Belle Knox, η Remy Lacroix, η Tori Black και ο Keiran Lee, ενώ συνολικά δεκαέξι άτομα- οκτώ άντρες και οκτώ γυναίκες- θα κριθούν για τις.... ικανότητές τους στο σεξ.Ωστόσο, οι Αμερικανοί τηλεθεατές θα είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν τελικά ποιοι θα πάρουν το ένα εκατομμύριο, ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να περάσουν μία σειρά από δοκιμασίες, προκειμένου να αποδείξουν την αξία τους στο κρεβάτι!protothema.gr