Λιποθύμησε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας κατά την διάρκεια της απολογίας του με αποτέλεσμα να διακοπεί η διαδικασία.

«Θέλω να πάω στην γυναίκα και τα παιδιά μου. Δεν είμαι σε ψυχολογική κατάσταση για να σας απαντήσω. Δεν έχω κάνει κάτι για να είμαι στην φυλακή. Είμαι ένας νεκρός άνθρωπος.Δεν είμαι ούτε φασίστας, ούτε ναζιστής . Δεν έχω κάνει τίποτα και το απέδειξα. Έχω χάσει 16 κιλά σε τέσσερις μήνες. Έφυγα, ανεξαρτητοποιήθηκα με διώξανε. Τους έκανα χατίρια. Έλεγα αυτά που μου έλεγαν.Δύο φορές επιχείρησα να κρεμαστώ στο κελί» είπε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, ο οποίος είχε υποβάλλει νωρίτερα 40σέλιδο υπόμνημα αρνούμενος τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

«Οι ερωτήσεις που μου κάνετε είναι άσχετες με το κατηγορητήριο. Διατυπώνονται με μεροληπτικό τρόπο σε βάρος μου, γεγονός που αποδεικνύει την προκατάληψή σας σε βάρος μου αφού οι ερωτήσεις ας γίνονται με διατύπωση και τρόπο που δε στοχεύει στην διάγνωση της αλήθειας, αλλά στην με το ζόρι στοιχειοθέτηση ανύπαρκτων κατηγοριών σε βάρος μου καθιστώντας την διαδικασία σε βάρος μου μεροληπτική και απάνθρωπη. Για το λόγο αυτό δηλώνω ότι δεν επιθυμώ τη συνέχιση της ανακριτικός διαδικασίας» εξηγούσε γραπτώς ο βουλευτής .

Ο συνήγορος υπεράσπισης του βουλευτή, κ.Αλέξης Κούγιας κατήγγειλε μεθόδους «Ιεράς Εξέτασης» από τις ανακρίτριες, ενώ υπονόησε πως στόχος ήταν να υπάρξει κάποιου είδους συνεργασία.

«Ζητήθηκε από τον Στάθη Μπούκουρα να μιλήσει για άλλους κατηγορουμένους, για πράγματα που δεν γνωρίζει , με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που έχουν διαπράξει εγκληματικές ενέργειες αλλά μεταξύ αυτών δεν είναι ο εντολέας μου. Δεν έχω ξαναδεί πιο απάνθρωπη ανάκριση», είπε ο δικηγόρος ο οποίος καταφέρθηκε κατά της ανακρίτριας Κλάπα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Κούγιας είπε πως οι ανακρίτριες άσκησαν μεγάλη πίεση προκειμένου να μιλήσει για την εγκληματική οργάνωση, την ώρα που ο Στάθης Μπούκουρας τους έλεγε «δεν γνωρίζω, δεν γνωρίζω».

Ο κ.Κούγιας επανέλαβε πως ο πελάτης του είναι αθώος και τόνισε ότι σίγουρα έχουν τελεσθεί εγκληματικές πράξεις από κάποιους, αλλά όχι από τον εντολέα του.

Υπενθυμίζουμε πως ο Στάθης Μπούκουρας προέβη σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στη Βουλή με κλάματα και λυγμούς, όταν στην ομιλία του για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση αναφέρθηκε στα παιδιά του.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook