ΔΕΥΤΕΡΑ

Ο Λουκάς λαμβάνει ένα περίεργο σημείωμα, το οποίο τον προειδοποιεί ότι βρίσκεται σε λάθος δρόμο. Δεν μπορεί, όμως, να καταλάβει τι ακριβώς θέλει να πει. Η μέρα της εκταφής του πτώματος του Αραβαντινού πλησιάζει και ο Πέτρος αποφασίζει να αμυνθεί με όλα του τα όπλα. Η Αμαλία εκλιπαρεί τον Λουκά και τη Νόρα να τα σταματήσουν όλα εδώ. Τους λέει ότι αν συνεχίσουν, θα χάσουν και αυτά τα λίγα που έχουν κερδίσει. Εκείνοι, όμως, είναι ανένδοτοι. Η Εύα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της και επισκέπτεται το μπαρ, όπου συχνάζει ο Θάνος. Εκείνος, μόλις την βλέπει, δίχως να χάσει χρόνο την πλησιάζει και της συστήνεται.

Ο Λευτέρης την συμβουλεύει να μην ακολουθήσει αυτό το σχέδιο. Εκείνη, όμως, είναι αποφασισμένη να γλιτώσει τη Μαρίλια από αυτήν τη μάταιη σχέση. Ο Νικόλας βρίσκει τον Ηλία να τριγυρνάει στην Εδέμ σα χαμένος και η Δάφνη αποφασίζει να επισπεύσουν τη μετακόμιση, για να τον έχει από κοντά. Η γέννα της Νόρας πλησιάζει και, παρά το γεγονός ότι η Στέλλα είναι διαρκώς μαζί της, εκείνη έχει την αίσθηση ότι την ώρα της γέννας θα είναι μόνη της. Ο Νικόλας πείθει τον Λουκά να τον βοηθήσει να βάψουν το σπίτι στην Εδέμ. Η εκταφή του πτώματος του Αραβαντινού γίνεται. Η Αντιγόνη λαμβάνει ένα ακόμα απειλητικό μήνυμα.

ΤΡΙΤΗ

Ο Λουκάς είναι ανήσυχος με το θέμα της εκταφής και εκφράζει στον Νικόλα τις υποψίες του ότι κάτι δεν πάει καλά. Η Αντιγόνη είναι πεπεισμένη ότι αυτός που της στέλνει τα απειλητικά μηνύματα είναι ο Πέτρος. Τον συναντάει, λοιπόν και τον ενημερώνει ότι θα συντάξει μια επιστολή την οποία θα καταθέσει σε συμβολαιογράφο, με τον όρο να ανοιχτεί αν της συμβεί κάτι κακό. Στην περίπτωση, που αυτό συμβεί, θα κατονομάζει ως υπεύθυνο για όλα τον Ρούσσο, ώστε να τιμωρηθεί εκείνος. Ο Λευτέρης προθυμοποιείται να βοηθήσει και εκείνος στις εργασίες του σπιτιού στην Εδέμ. Ξεκινάει να δουλεύει, μαζί με τους φίλους του.

Τόσο, όμως, ο Νικόλας, όσο και ο Λουκάς βρίσκουν από ένα πρόσχημα και φεύγουν από το σπίτι. \’Ετσι, ο Λευτέρης καταλήγει να να κάνει όλη τη δουλειά μόνος του. \’Οταν το μαθαίνει η Εύα, του εξηγεί ότι ο Νικόλας και ο Λουκάς, μ\’ αυτήν την «πλάκα» που του έκαναν, δείχνουν ουσιαστικά ότι τον έχουν αποδεχτεί ως μέλος της παρέας. \’Ετσι, ως ισότιμο μέλος πια, ο Λευτέρης αποφασίζει να πάρει το αίμα του πίσω. Ο Θάνος ζητάει από τη Μαρίλια να μην τον πιέζει να είναι μαζί και να κάνει υπομονή μέχρι να κλείσει μια μεγάλη δουλειά που έχει αναλάβει. Η Μαρίλια, όμως, υποψιάζεται ότι κάτι άλλο συμβαίνει.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Ο Θάνος εξακολουθεί να πολιορκεί στενά την Εύα. Εκείνη, μέρα με τη μέρα, συνειδητοποιεί ότι η Μαρίλια δεν σήμαινε τίποτα για τον Θάνο. Ενώ εκείνη είχε πραγματικά αισθήματα γι\’ αυτόν, που την οδήγησαν σε ακραία συμπεριφορά, αυτός έπαιξε απλώς με ένα ακόμη θύμα της γοητείας του. Η Εύα, με τη βοήθεια του Λευτέρη, αποφασίζει να τοποθετήσει επάνω της μια μικροκάμερα και να καταγράψει τις εξόδους της με τον Θάνο. Ο Πέτρος, από τα στοιχεία που προκύπτουν, απαλλάσσεται από την κατηγορία για συγκάλυψη δολοφονίας και ετοιμάζει την αντεπίθεσή του.

Η μοναδική ελπίδα του Λουκά και της Εριέττας είναι να αποδείξουν τις παράνομες υιοθεσίες, μέσω της ταυτοποίησης του δικού τους DNA, με τη σορό του Αραβαντινού. Ο Λουκάς φοβάται ότι ο Ρούσσος θα τον αναφέρει στο πειθαρχικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου, με κίνδυνο να του αφαιρέσουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ο Πέτρος επισκέπτεται την Αντιγόνη και της δηλώνει πως θα φροντίσει να την βάλει στη φυλακή, μια και καλή. Η Νταίζη ορκίζεται στον Χρήστο ότι έχει αλλάξει και ότι το μόνο που επιθυμεί είναι να προχωρήσουν στη ζωή τους. Η Μελίτα παρακαλεί τον Στέφανο να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Ο Στέφανος, όμως, της εξηγεί ότι δεν νιώθει πια τίποτα για εκείνη.

ΠΕΜΠΤΗ

Ο Λουκάς θεωρεί ότι έπεσε θύμα συμπαιγνίας ανάμεσα στον Πέτρο και στην Αντιγόνη. Η Αμαλία προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο να μην κινηθεί εναντίον της Εριέττας και του Λουκά. Ο Πέτρος, όμως, είναι αποφασισμένος να τους δώσει ένα καλό μάθημα. Ο Στέφανος θεωρεί ότι η Αντιγόνη τού είπε ψέματα πως και εκείνη είχε εξ\’ αρχής λανθασμένες πληροφορίες. Η Εριέττα προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Η Αντιγόνη ορκίζεται στον Στέφανο και στον Λουκά ότι δεν είπε ψέματα. Η μόνη λογική εξήγηση που βρίσκει είναι ότι ο Ρούσσος φρόντισε να ξεφορτωθεί έγκαιρα τη σορό του Αραβαντινού. Ο Θάνος ζητάει από τη Μαρίλια να διακόψουν τις επαφές τους, για ένα διάστημα. Της λέει ότι το κάνει προκειμένου να καθησυχάσει τη γυναίκα του.

Η Μαρίλια, όμως, δεν βρίσκει λογική αυτήν την κίνηση και υποψιάζεται ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Η Στέλλα ζητάει από τον Πέτρο να σταματήσει τις ενέργειες που έχει ξεκινήσει για να τιμωρήσει την Εριέττα και -κυρίως- τον Λουκά. Ο Πέτρος συμφωνεί με την πρότασή της. Θεωρεί, όμως, απαραίτητη προϋπόθεση να βγουν οι δυο τους και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσαν εναντίον του.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Πέτρος προτείνει στον Λουκά και στην Εριέττα, ακόμη κι αν δεν ζητήσουν ρητά συγνώμη, να βγουν και να δηλώσουν ότι έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης, σχετικά με τις δηλώσεις που έκαναν. Ο Λουκάς, όμως, αρνείται και ελπίζει ότι κάποια στιγμή η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Ο ερχομός του Ευκλείδη ανακουφίζει τη Νόρα, η οποία έχει μπει στην τελική ευθεία για τη γέννα της. Η Αγγέλα επισημαίνει στην Εύα ότι η Μαρίλια είναι πολύ νευρική και κακόκεφη. Της λέει πως φοβάται ότι η υπόθεση με τον Θάνο δεν θα έχει καλή κατάληξη. Ο Νικόλας και η Δάφνη, με τη βοήθεια του Λευτέρη και του Λουκά, μετακομίζουν στην Εδέμ και επιστρέφουν στο σπίτι τους. Ο Ευκλείδης μαθαίνει, κατά λάθος, για την απαγωγή της Στέλλας και περνάει μεγάλη ταραχή.

Η Αντιγόνη προειδοποιεί τον Στέφανο να είναι προσεκτικός και να φυλάγονται αυτός και η Εριέττα, καθώς νιώθει ότι δεν έχουν ξεμπερδέψει με τις απειλές. Η Νταίζη συνειδητοποιεί, ξαφνικά, ποιο είναι το πρόσωπο που έχει πάρει τα διαμάντια. Την ώρα που ο Λουκάς μαθαίνει ότι ο Ρούσσος τού έκανε καταγγελία στο πειθαρχικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου, τα νερά της Νόρας σπάνε και ετοιμάζεται να γεννήσει…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook