Αν και την Παρασκευή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανακοίνωσε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Mega ότι από τη Δευτέρα 23 Μαίου θα επιστρέψουν κανονικά στο πλατό η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, τελικά η απουσία της 31χρονης παρουσιάστριας θα συνεχιστεί για μία ακόμη εβδομάδα.

«Επειδή η απεργία των  τεχνικών της ιδιωτικής τηλεόρασης, από την Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή, δεν θα επιτρέψει να βγει ζωντανά το Πρωινό Mou για τέσσερις ημέρες, ήταν υπερβολικό για τη Φαίη να επιστρέψει μόνο για την εκπομπή της Δευτέρας» λέει στέλεχος του καναλιού της Μεσογείων. Ο Γιώργος Λιάγκας, ύστερα από την περιπέτεια της υγείας του, θα δώσει κανονικά το ραντεβού του με τους τηλεθεατές το πρωί της Δευτέρας, όμως η Φαίη Σκορδά θα βρεθεί ξανά στο πλευρό του την επόμενη Δευτέρα.

Το δίδυμο των παρουσιαστών μπορεί να μην έχει ακόμη οριστικοποιήσει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Mega και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά είναι θέμα ημερών η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Η μείωση του συνολικού budget της εκπομπής ωστόσο, συνεπάγεται και την προβλεπόμενη περικοπή στους μισθούς των δύο παρουσιαστών.

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook