Η Κύπρια τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Star, «Επτά» εξομολογήθηκε για ποιο λόγο βγήκε και μίλησε δημόσια για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά κι αν είναι ζευγάρι με τον συνάδελφό της Γιώργο Παπαδόπουλο, όπως τους θέλουν οι φήμες.

Στην ερώτηση πόσο την είχαν κουράσει οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια, η Δέσποινα Ολυμπίου εξήγησε: «Το θεωρούσα άκομψο εκ μέρους μου να συζητάω κάτι τέτοιο. Αυτό συνέβη δυο με τρεις φορές. Εκτός από μια αλλά το έκανα επειδή ήταν κουραστικό για μένα και στεναχωρούσε τους γονείς μου. Κι ένας από τους λόγους που μίλησα ήταν για να νιώθουν εκείνοι καλά. Δεν ξέρανε. Ανακοινώθηκε μετά από καιρό. Είχαν απορίες και έβγαλαν συμπεράσματα. Επειδή εγώ έβγαινα μόνη μου ενώ ο Μιχάλης δεν έβγαινε μόνος του. Άρχισαν να δημιουργούνται σενάρια».

Αμέσως μετά ξεκαθάρισε πώς είναι τώρα η σχέση τους: «Τώρα έχουμε χαθεί». Αν τον συναντούσε τι θα του έλεγε; «Ό,τι λέγαμε και πριν, δεν νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα».

Σε ό,τι αφορά στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο διευκρίνισε: «Θα συνεργαστούμε σε συναυλίες. Πώς τους ήρθε; Εδώ δεν θυμάμαι αν τα μάτια του είναι πράσινα ή μπλε μάτια. Δεν γνωριζόμασταν πριν».

Επιπλέον παραδέχτηκε ότι σε προηγούμενη σχέση της «έχω σπάσει τηλέφωνο στον τοίχο, έχω φωνάξει τόσο που πόναγε ο λαιμός μου».

Σήκωσε ποτέ σε χέρι σε άντρα; «Θα προτιμούσα να μην εκτεθώ» ανέφερε αστειευόμενη.

Τέλος,αυτήν την περίοδο είναι ελεύθερη; «Ακριβώς» απάντησε.