Αιφνιδίασε τη Δευτέρα η είδηση της παραίτησης του Χουάν Κάρλος από τον θρόνο της Ισπανίας, μετά από 39 χρόνια βασιλείας. Η αποχώρησή του από τον θρόνο καταγράφεται ενώ η βασιλική οικογένεια πλήττεται από μια σειρά από σκάνδαλα και ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη βασιλική ιστορία της Ισπανίας. 

Από χθες, ωστόσο, το φως της δημοσιότητας βλέπουν πικάντικες λεπτομέρειες από τη ζωή του με αποκορύφωμα εκείνη της είδησης ότι από το κρεβάτι του 76χρονου σήμερα Χουάν Κάρλος, είχαν περάσει περισσότερες από 1.500 γυναίκες, ενώ, σύμφωνα με την συγγραφέα Pilar Eyre, κατάφερε να αποπλανήσει ακόμη και την πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Η συγγραφέας αναφέρει ότι το ειδύλλιο του Χουάν Κάρλος με τη Νταϊάνα ξεκίνησε το 1986 στο θερινό ανάκτορο της βασιλικής οικογένειας στη Μαγιόρκα, όπου ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα της Ουαλίας πέρασαν τις διακοπές τους μαζί με τους γιους τους, Ουίλιαμ και Χάρι. 

Η 25χρονη τότε Νταϊάνα είχε αρνηθεί τις φήμες, ωστόσο, είπε ότι ο βασιλιάς ήταν «γοητευτικός» και πως θα μπορούσε να είναι «λίγο προσεκτικός».

 

\"\"



\"\"


Η συγγραφέας αναφέρει ότι ήταν πάντοτε κοινό μυστικό στη Μαδρίτη ότι ο βασιλιάς είναι «ενθουσιώδης γυναικάς» και πως η μόνη γυναίκα με την οποία δεν περνούσε ποτέ τον χρόνο του ήταν η σύζυγός του, Σοφία. Μάλιστα, το 2012 έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι δεν μοιραζόταν το ίδιο κρεβάτι τα τελευταία 35 χρόνια!

Μια εκδρομή στο Τολέδο «μόνο για άντρες» φέρεται να ήταν η αρχή των προβλημάτων του βασιλικού ζεύγους. Όταν όμως η Σοφία αποφάσισε να του κάνει έκπληξη και να τον επισκεφτεί κατά τη διάρκεια της εκδρομής με τα παιδιά τους, τσάκωσε στα πράσα τον σύζυγό της με μία σταρ του ισπανικού κινηματογράφου.

Ακόμα και στο ταξίδι του στη Μποτσουάνα πριν από δυο χρόνια, τον Χουάν Κάρλος συνόδευε η 46χρονη πριγκίπισσα Κορίνα Σάιν-Βίτγκενσταϊν, με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό πολλά χρόνια.

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook