Νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία και την ανατολική ηπειρωτική χώρα, περιμένουμε την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και μετά θα επεκταθούν στα νησιά του Αιγαίου αλλά στα ηπειρωτικά θα σταματήσουν.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 27 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, στο Ανατολικό Αιγαίο νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στο Νότιο Ιόνιο ισχυροί.
Συννεφιά με τοπικές βροχές στα βόρεια κυρίως του νομού, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνεις μέτριοι και από το μεσημέρι στο Σαρωνικό ισχυροί.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και σταδιακή βελτίωση, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook